about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

اپل چند روز پیش از چیپ M1 به همراه مک‌‌های مجهز به آن رونمایی کرد. حالا مایکروسافت نسخه بتای برنامه آفیس مخصوص این تراشه را منتشر کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اپل تا دو سال آینده به‌صورت کامل پردازنده‌های اینتل را از کامپیوترهای مک حذف خواهد کرد و اولین قدم آن، رونمایی از مک بوک پرو، مک بوک ایر و مک مینی جدید با چیپ M1 مبتی بر ARM بود. این موضوع تغییراتی در نحوه توسعه اپ‌ها برای دنیای مک به همراه خواهد داشت.
اپل می‌خواهد مسیر مهاجرت به سمت پردازنده‌های مبتنی بر ARM برای کاربران هموار باشد و به همین دلیل از اپ‌های یونیورسال رونمایی کرده است. اپ‌های یونیورسال به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد که نسخه مخصوص پردازنده‌های اینتل و M1 برنامه خود را درون یک باندل برای دانلود قرار دهند، بنابراین کاربران دیگر نگرانی بابت دانلود نسخه مناسب کامپیوتر خود نخواهند داشت.
مایکروسافت یکی از شرکت‌هایی است که به سمت این برنامه‌ها حرکت می‌کند. اخیراً مهندس نرم‌افزار اصلی این شرکت در بخش آفیس برای محصولات اپل به نام «Erik Schwiebert» از انتشار نسخه بتای یونیورسال آفیس ۲۰۱۹ مک خبر داده است. 
مایکروسافت اشاره‌ای به تاریخ عرضه نسخه نهایی این برنامه نکرده، اما نسخه بتا به خریداران مک بوک مجهز به چیپ M1 اجازه می‌دهد که آن را امتحان کنند. اپل اعلام کرده که نسخه یونیورسال تمام اپ‌های خود را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
انتظار می‌رود علاوه بر مایکروسافت، شرکت‌های دیگر نیز در این مسیر گام بردارند و برنامه‌های خود را برای محصولات مجهز به چیپ M1 توسعه دهند. این تراشه با لیتوگرافی ۵ نانومتری ساخته می‌شود و دارای ۱۶ میلیارد ترانزیستور است. احتمال تولید این چیپ توسط سامسونگ وجود دارد.
این پردازنده از ۸ هسته پردازشی و حداکثر ۸ هسته گرافیکی بهره می‌برد و باوجود قدرت بالا، با محدودیت‌هایی مانند عدم پشتیبانی از کارت گرافیک خارجی و همچنین رم بالاتر از ۱۶ گیگابایت مواجه است.
 

منبع:

تازه ترین ها
کاخ
1405/05/14 - 14:47- هوش مصنوعي

کاخ سفید توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی را فراخواند

کاخ سفید توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی را برای بحث در مورد قابلیت‌های هک پیشرفته توسط مدل‌های هوش مصنوعی فراخواند.

توسعه
1405/05/14 - 13:36- هوش مصنوعي

توسعه پلتفرم هوش مصنوعی برای مراقبت از بیماری‌های غیرواگیر

سازمان بهداشت جهانی و اتحادیه بین‌المللی مخابرات درحال‌توسعه پلتفرم هوش مصنوعی برای مراقبت از بیماری‌های غیرواگیر هستند.

هشدار
1405/05/14 - 12:51- هوش مصنوعي

هشدار یونسکو نسبت به استفاده هوش مصنوعی در دادگاه‌ها

یونسکو هشدار داد که هوش مصنوعی در دادگاه‌ها نباید عدالت را تضعیف کند.