about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

مایکروسافت آفیس بازنشسته می شود

شرکت مایکروسافت در بیانیه‌ای از جایگزینی مایکروسافت ۳۶۵ با مایکروسافت آفیس در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در سال ۲۰۲۰، مایکروسافت اعلام کرد که نام اشتراک آفیس ۳۶۵ خود را به مایکروسافت ۳۶۵ تغییر خواهد داد و اذعان کرد این اشتراک به چیزی بیش از یک برنامه کاری تبدیل شده است. بر اساس به‌روزرسانی‌های جدید، اکنون مایکروسافت در حال حذف بیشتر مارک آفیس باقی مانده است.

در بیانیه‌ای از سوی این شرکت آمده است در ماه‌های آینده، Office.com، برنامه موبایل آفیس و برنامه آفیس برای ویندوز به برنامه مایکروسافت ۳۶۵ با نماد و ظاهری جدید و حتی ویژگی‌های بیشتر تبدیل خواهند شد.

در حال حاضر، می‌توانید به ورد، اکسل و سایر برنامه‌های مایکروسافت به‌صورت آنلاین در Office.com دسترسی داشته باشید، اما به‌زودی به Microsoft۳۶۵.com تغییر خواهد کرد؛ با یک لوگوی شش‌وجهی جدید که جایگزین لوگوی مربعی فعلی می‌شود. تغییرات در ماه آینده اتفاق خواهند افتاد و اپلیکیشن آفیس برای ویندوز، مک او اس، آی او اس و اندروید در ژانویه تغییر نام خواهد داد.

نام برنامه‌ها تغییر نمی‌کند، زیرا همچنان از Word، Excel، PowerPoint، Teams، Outlook، Clipchamp، Stream و Designer استفاده می‌کنید. همچنین یک برنامه مایکروسافت ۳۶۵ در موبایل و دسکتاپ وجود خواهد داشت که به عنوان یک مرکز متمرکز برای اطلاعات، نمایش جلسات، فایل‌ها، اسناد و موارد دیگر عمل می‌کند.

نام Office برای خرید‌های یکباره از طریق Office ۲۰۲۱ و Office LTSC که برنامه‌ها را از طریق مجوز حجمی ارائه می‌دهد، باقی خواهد ماند، با این حال، اکنون به عنوان یک برند قدیمی در نظر گرفته می‌شود، بنابراین طبق بیانیه اعلام شده هر ویژگی جدید برای Microsoft ۳۶۵ خواهد بود و نه Office. مایکروسافت تاکید کرد هیچ تغییری در برنامه‌های اشتراک آفیس ۳۶۵ وجود ندارد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد