about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت مایکروسافت در تلاش است تا با عرضه دو اپلیکیشن خود با تقلب های احتمالی در انتخابات آمریکا به مقابله بپردازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مایکروسافت روز سه‌ شنبه دو برنامه کامپیوتری جدید را برای مقابله با دیپ فیک (یک تکنیک برای ترکیب تصویر انسان مبتنی بر هوش مصنوعی) در معرض نمایش گذاشت.
طبق ادعای شرکت‌ مایکروسافت، این برنامه‌ های جدید می توانند ویدیو های دستکاری شده را شناسایی کند و جعلی یا واقعی بودن رسانه ها را تشخیص دهد.
این شرکت گفت که دو اپلیکیشن جدید خود را جزئی از سرور Azure Microsoft خواهد کرد.
تولید کنندگان محتوا خواهند توانست ویدیو های خود را به صورت رمزگذاری شده با اثر انگشت برای آن ها بفرستند که این خود باعث کمک به شناسایی هر چه بهتر محتوای جعلی توسط مردم می شود.
نشر اطلاعات نادرست در هر شکلی ممکن خواهد بود و هیچ وقت یک فناوری به تنهایی نمی تواند مشکل تشخیص آن ها توسط مردم را حل کند و این مانع را از میان بردارد.
این شرکت همچنین یک‌ بازی آنلاین به Spotdeepfakes.org را طراحی کرده است و کاربران می توانند بر سر تشخیص رسانه دستکاری شده توسط دیپ فیک با یکدیگر به رقابت بپردازند.


مایکروسافت تازه ترین شرکتی است که دیپ فیک را به عنوان یک تهدید می شناسد و پیش از این متخصصان حوزه فناوری زیادی در مورد این تکنولوژی به مردم هشدار داده اند.


این تکنولوژی بدین صورت است که هر رسانه ای اعم از ویدیو ها یا فایل های ضبط شده صدا می توانند به وسیله کامپیوتری دستکاری شوند و به هر چیزی که کاربر می خواهد تبدیل شود. بنابراین این فناوری مثلا به راحتی می تواند اعتبار یک فرد مهم را با یک ویدیو دستکاری شده از او، از بین ببرد.
متاسفانه استفاده از فناوری راحت و تشخیص آن مشکل شده است و این می تواند یک فرصت طلایی برای فرصت طلبان به منظور ایجاد یک نزاع انتخاباتی در بحبوبه این رخداد مهم باشد.
شرکت مایکروسافت برای مقابله با این تهدید و نگرانی برنامهDefending Democracy را منتشر کرد . اپلیکیشن دیگر این شرکت ،Election guardنرم افزار انتخابات ماشینی است که می تواند به سرعت اقدام برای هک را شناسایی کند.

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.

جرایم
1404/02/13 - 15:08- آفریقا

جرایم سایبری نگرانی اصلی کارشناسان در آفریقای جنوبی

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «ESET» اعلام کردند که جرایم سایبری در آفریقای جنوبی نگرانی بزرگ‌تری نسبت به قطعی برق است.

اختلال
1404/02/13 - 14:39- جرم سایبری

اختلال موقت در سامانه ثبت‌نام ملی لهستان بر اثر حادثه سایبری

به گزارش رسانه‌های محلی، یک حمله سایبری مشکوک روز چهارشنبه باعث اختلال در سامانه‌های ثبت‌نام ملی لهستان شد و دسترسی به خدمات کلیدی دولتی را با مشکل مواجه کرد.