about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

طبق تحقیقات کسپرسکی، ماینکرفت بیشترین بازی است که مورد سوء استفاده مجرمین سایبری قرار دارد و بدافزار در آن منتشر می شود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ محققین امنیتی متوجه شده اند ماینکرفت بیشترین بازی است که مورد سوء استفاده مجرمین سایبری قرار می گیرد. مجرمین سایبری با استفاده از این حربه گیمرها را به سوی نصب بدافزار هدایت می کنند.

طبق آمارهای جمع آوری شده توسط محققین امنیتی بین جولای 2021 تا 2022، فایل های مرتبط با ماینکرفت حدود 25 درصد از فایل های مخرب منتشر شونده از طریق سوء استفاده برند بازی را به خود اختصاص داده است. فیفا با 11 درصد، روبلکس با 9.5 درصد، فار کرای با 9.4 درصد و کال آو دیوتی با 9 درصد رده های بعدی این فهرست را به خود اختصاص داده اند.

از دیگر بازی ها با درصد بالای سوء استفاده می توان به نی فور اسپید، جی تی ای، سیمز، ولورانت و GS:GO اشاره کرد. 

در فضای موبایل نیز این موضوع جریان دارد. (با میزان انتشار و حجم کم تر) طبق گزارش کسپرسکی ماینکرفت رتبه اول این فهرست را نیز با 40 درصد در اختیار خود قرار داده است. جی تی ای با 15 درصد، پاب جی با 10 درصد، روبلکس با 10 درصد و فیفا با 5 درصد در رتبه های بعدی این فهرست قرار دارند. 

البته بر اساس اظهارات کسپرسکی، میزان کلی این نشرها 30 درصد و شمار کاربران تحت الشعاع قرار گرفته 36 درصد در مقایسه با سال 2020 کاهش داشته است. 

دلیل اصلی هدف قرار گرفتن بازی ها می تواند کاربران ده ها میلیونی و فرصت طلایی هکرها برای سوء استفاده از آن ها باشد. 

طبق آمارهای کسپرسکی اکثر فایل های مخرب هدف قرار دهنده بازیکنان، دانلود کننده ها هستند. (88.5 درصد از تمامی موارد  آلودگی شناسایی شده)

در بسیاری از موارد حمله، رها سازی سارق های اطلاعات، استخراج کننده های ارز دیجیتال و.. بر روی کامپیوتر قربانی گزارش شده است. 

منبع:

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.