about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

نخستین گام کمپانی فضایی ایلان ماسک برای ارائه اینترنت ارزان ماهواره‌ای با پرتاب موفقیت‌آمیز دو ماهواره آزمایشی استارلینک به فضا، برداشته شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «تسنیم»؛ شرکت اسپیس اکس با پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره‌های اینترنتی به مدار زمین یک گام به ارائه اینترنت پرسرعت همگانی از طریق ماهواره‌ها نزدیکتر شد.

دو ماهواره آزمایشی "استارلینک" این شرکت با موشک فالکون 9 به مدار پایینی زمین فرستاده شد.

این شرکت فضایی زیر نظر ایلان ماسک از مدتها پیش مشغول برنامه‌ریزی برای ارسال این ماهواره‌ها به مدار زمین بوده و ماهواره‌های آزمایشی Starlink به تست سیستم اسپیس اکس برای مخابره اینترنت به زمین خواهند پرداخت.

موشک فالکون 9 این شرکت که از مرکز فضایی وندربرگ به فضا پرتاب شد، یک ماهواره نظامی اسپانیا را به همراه دو ماهواره دیگر که به طور نمادین «تَن تَن آ» و «تَن تَن ب» نام گذاری شده‌اند با موفقیت در مدار زمین قرار داد.

یکی دیگر از اهداف این پرتاب، اقدام برای تأمین اینترنت ارزان قیمت است؛ این دو ماهواره بخشی از هزاران ماهواره‌هایی هستند که ایلان ماسک قصد دارد برای کشور‌هایی که دسترسی مناسبی به اینترنت پرسرعت ندارند در مدار زمین قرار دهد.

در حالیکه سرویسهای اینترنت ماهواره‌ای معمولاً بسیار گران قیمت هستند و از مشکلاتی در تأخیر رنج می‌برند؛ اما با بهره‌گیری از چندین هزار ماهواره کوچکتر (یا به صورت دقیقتر 12 هزار ماهواره)، اسپیس اکس می‌خواهد مشکلات به وجود آمده به خاطر فاصله این ماهواره‌ها از زمین را برطرف کرده و سرویس ارزان قیمت‌تر و سریعتری در اختیار مردم بگذارد.

تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.