about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات؛ محسن نوروزی دبیر کمیته پدافند غیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت دراین‌باره گفت: "مانور عملیاتی تمرین پایداری زیرساخت‌های ارتباطی، نهم آبان ماه در شرکت ارتباطات زیرساخت برگزار می‌شود."
وی افزود: "علاوه بر این، مانور قطع برق مراکز ماکروویو و ماهواره مراکز مخابراتی امام خمینی، اسدآباد همدان و رودهن در همین روز انجام می‌شود."
نوروزی اضافه کرد: "مانور دورمیزی با موضوع تهاجم دشمن فرضی به مجتمع‌های مخابراتی امام خمینی و انقلاب اسلامی نیز مانور دیگر شرکت ارتباطات زیرساخت به همین مناسبت است."
دبیر کمیته پدافند غیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تصریح کرد: "همچنین نشست تخصصی بررسی و تدوین اولویت‌های پدافندی زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات نیز به میزبانی شرکت ارتباطات زیرساخت و با حضور نماینده سازمان پدافند غیرعامل و متخصصان این حوزه در این روز و به مناسبت هفته پدافند غیرعامل برگزار خواهد شد."

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.

امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.