about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک سیستم ماشین یادگیری ساخته شده که می تواند مبدع یک نرم افزار را شناسایی کند. این سیستم در آزمایش ها با نرخ صحت ۸۳ درصد توانست برنامه نویس نرم افزارها را شناسایی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ برنامه نویسان هر یک شیوه خاص خود را دارند اما نمی توان به راحتی نویسنده یک نرم افزار  را شناسایی کرد.

 اکنون محققان یک سیستم ماشین یادگیری ابداع کرده اند که می تواند هویت برنامه نویس را از طریق کدمنبع  یا کدهای دوتایی شناسایی کند. در این روش یک الگوریتم ساختار کد نویسی برنامه نویس را براساس نمونه کارهای او  شناسایی کند. همچنین با استفاده از این الگوریتم ها ویژگی های معمول در نمونه کد را می یابد.  

در آزمایشی که با نتایج Code Jam گوگل انجام شد، عملکرد این فناوری تقریبا درست بود، اما هنوز بدون ایراد نیست.

در این آزمایش ماشین یادگیری ۸ نمونه کار از ۶۰۰ برنامه نویس را بررسی کرد و توانست  مبدع هر برنامه را با نرخ صحت ۸۳ درصد شناسایی کند. این فناوری برای محققان بسیار کارآمد است و می تواند برای شناسایی بدافزار نویسان کارآمد باشد.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد