about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ماشین خودران اپل با سنسورهای جدید رؤیت شد

به تازگی یکی از ماشین های شرکت اپل با آرایه ای جدید از حسگرها رویت شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اپل مدتهاست سرگرم تحقیق و توسعه در زمینه ماشین های خودران است و هرچند هدف آنها از این پروژه چندان مشخص نیست اما اخیرا یکی از ماشین های این شرکت با آرایه ای جدید از سنسورها رویت شده است.

ماشین های خودران معمولا به مجموعه ای از سنسورها از جمله دوربین، رادار و حسگرهای لیدار مجهز می شوند. لیدار شباهت زیادی به رادار دارد اما به جای امواج رادیویی بر پایه پالس های لیزری کار می کند. اغلب ماشین های خودران از لیدار به عنوان ابزار اصلی سنجش مسیر استفاده می کنند اما این ابزارها گران هستند و اپل از تامین کنندگان خواسته به جای لیدار حسگرهایی ارزانتر، کوچکتر و با فرایند تولید ساده‌تر بسازند.

ظاهرا کمپانی کوپرتینویی در این زمینه به موفقیت هایی دست پیدا کرده چون یکی از ماشین خودران آنها با آرایه جدیدی از سنسورها رویت شده است. هرچند نمی توان به صورت قطعی از روی تصویر قضاوت کرد اما ظاهرا این پیکربندی تنها به دوربین ها متکی است و در آن خبری از لیدار نیست. البته نباید این احتمال را هم دستکم گرفت که سنسورهای لیدار در مجاورت دوربین های کناری پنهان شده باشند.

فارغ از روش فعلی کمپانی کوپرتینویی واضح است که اپل نه تنها پروژه ماشین های خودران را کنار نگذاشته بلکه با استخدام «استیو مک مانوس»، معاون مهندسی سابق تسلا و به کار گرفتن نفرات بیشتر با قدرت در حال پیشبرد این پروژه است.

اپل حدود دو ماه قبل هم استارت آپ فعال در زمینه ماشین های خودران Drive.ai را خریداری کرد که در معرض ورشکستگی قرار گرفته بود. Drive.ai با استفاده از یادگیری عمیق سیستمی توسعه داده که به ماشین اجازه می دهد اشیا را تشخیص داده و از آنها دوری کند.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.