about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

گروهی از محققان به رهبر جسیکا برگنر-کارز مدیر آزمایشگاه کانتینوم رباتیکز در دانشگاه تورنتو مشغول ساخت ربات هایی باریک و انعطاف پذیر با قابلیت طولانی ترشدن هستند که در پزشکی کاربرد دارند.

به گزارش کارگروه  فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، پزشکان می توانند با کمک ربات های مذکور به نقاط صعب العبور داخل بدن دسترسی یابند و جان افراد را نجات دهند.

محققان در بیانیه مربوط به این پژوهش نوشته اند: یک جراح اعصاب و روان را در نظر بگیرد که باید تومور مغزی را از بدن بیمار خارج کند. او با استفاده از ابزارهای جراحی معمولی یک مسیر مستقیم در مغز را طی می کند تا به تومور برسد که طی آن ریسک آسیب رسانی به بافت های حیاتی نیز وجود دارد.

برگنر کارز امیدوار است در آینده یکی از ربات های مشابه مار او با راهبری جراح بتواند این جراحی را طوری انجام دهد که از کنار بافت های حیاتی گذر کند و به نقطه دقیق تومر برسد. به این ترتیب می توان تومورهای مغزی که قبلا قابل جراحی به نظر نمی رسیدند را برداشت و جراحی کرد.

این گروه از محققان همچنین مشغول بررسی اشکال نوینی از مارهای رباتیک هستند قابلیت امتداد و مهارت بیشتری دارند.

یکی از نمونه ربات های جدید با الهام از اریگامی ساخته شده است. به عبارت دیگر این ربات بسیار سبک است و طول آن ۱۰ برابر بیشتر از نمونه های قبل امتداد می یابد. به همین دلیل برای عملیات های نجات و جستجو ایده آل است.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/17 - 08:33- آسیا

مشارکت شرکت‌های اماراتی درحوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

شرکت امنیت سایبری اماراتی «CPX Holding» استارت‌آپ پیشگام هوش مصنوعی «spiderSilk» را خریداری کرد.

ویندوز
1404/02/17 - 08:29- هوش مصنوعي

ویندوز 11 این ماه منوی استارت جدیدی دریافت می‌کند

مایکروسافت در حال بازطراحی منوی استارت ویندوز 11 است و مجموعه‌ای از ویژگی‌های هوش مصنوعی جدید را طی ماه آینده به این سیستم عامل اضافه خواهد کرد.

اولین
1404/02/17 - 08:22- ابزارهای هوشمند

اولین کیک رباتیک جهان ساخته شد/ این کیک کاملا خوراکی است!

محققان اروپایی در پروژه‌ای میان‌رشته‌ای، کیکی پیشرفته با اجزای کاملاً خوراکی از جمله نخستین باتری قابل‌شارژ خوراکی جهان ساخته‌اند؛ نوآوری‌ای که در نمایشگاه اکسپوی ۲۰۲۵ اوساکا به نمایش درآمده و تلفیقی از فناوری رباتیک، علم تغذیه و هنر شیرینی‌پزی بود.