about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

مأموریت گروه‌های آمریکایی در رومانی و لهستان

یک مقام ارشد وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد که آمریکا بیست گروه را برای یک مأموریت امنیت سایبر به رومانی و لهستان می‌فرستد. زمان این مأموریت از روز یازدهم الی سیزدهم ماه می است. البته نکته مهمی که در اینجا وجود دارد، برگزاری اجلاس امنیت سایبر در شهر بخارست، همزمان با ایام این مأموریت است. برخی از خبرگزاری‌های غربی مدعی شدند که شرکت‌های انرژی در آمریکا، لهستان، رومانی، اسپانیا، فرانسه و ایتالیا در سال گذشته موردحمله سایبری قرار گرفتند و این حملات از جانب روسیه بود. به همین دلیل می‌خواهند با این مأموریت، تهدیدات سایبری و نحوه تقویت دفاع در برابر روسیه را موردبررسی قرار دهند. اهداف این مأموریت چنین ذکرشده است:
امنیت سایبر نرم‌افزارها، مدیریت بحران فناوری، فقدان اطلاعات و حفاظت از فناوری‌ها، حفظ زیرساخت‌های حیاتی.
 ازجمله مهم‌ترین مأموران آمریکا می‌توان به شرکت‌های مایکروسافت، لاکهید مارتین و فایر آی اشاره کرد. معاون وزیر بازرگانی آمریکا، بروس اندروز (Bruce Andrews) گفت: «می‌خواهیم مطمئن شویم که ما و متحدان ما، رژیم‌های لازم برای مقابله با تهدیدات سایبری را داریم. لهستان و رومانی دارای مردم دانایی در زمینه فناوری هستند ولی این دو کشور در یک منطقه‌ای قرار دارند که در معرض تهدیدات سایبری هستند.» شرکت‌های آمریکایی که در این مأموریت شرکت می‌کنند، به دنبال این هستند که بازارهای خود را در مرکز و شرق اروپا گسترش دهند. همچنین ادعا دارند که تلاش می‌کنند اقداماتی برای مبارزه با حملات سایبری انجام دهند. به‌علاوه یکی از مقامات شرکت‌کننده در این مأموریت تصریح کرد که «تنها راهی که برای دفاع در برابر هکرها وجود دارد، همکاری است. اگر شما بخواهید این کار را تنها انجام دهید، فقط به گوشه‌ای از حقیقت پی خواهید برد.»
لازم به ذکر است که این مأموریت توسط وزارت بازرگانی آمریکا هدایت می‌شود.

 

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.