about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

لپ تاپ مهاجرین در دسترس پلیس مرزی انگلیس

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ گزارش‌های موجود نشان می‌دهد مقامات دولتی بخش مهاجرت انگلستان، مجوز دسترسی به لپ تاپها و تلفن‌های همراه مهاجران را از سه سال پیش دریافت کرده‌اند و با هک این ابزار، به اطلاعات شخصی این افراد دسترسی پیدا می‌کنند. پلیس، این کار را به بهانه مبارزه با عملیات تروریستی انجام می‌دهد.
البته گروه‌های مختلف حقوق بشری، با انتشار این خبر، نسبت به آن واکنش نشان داده و ادعا می‌کنند دولت انگلیس، ضعیف‌ترین و آسیب‌پذیرترین بخش مردم را مورد تهاجم قرار می‌دهد و این در حالی است که مجرمین اصلی را به حال خود واگذاشته است. مهاجرین نیز این کار را هتک حرمت دانسته و خواستار توقف این موضوع از جانب پلیس مرزی انگلستان شدند.
جیمز بروکنشایر (James Brokenshire) وزیر مهاجرت انگلستان، در صحبت‌هایی دراین‌باره مدعی شد: «پلیس تنها از ابزار و تجهیزات خود برای جلوگیری از جرائم مربوط به مهاجران استفاده می‌کند و این شیوه را از سال 2013، دنبال کرده است.»
این اولین بار نیست که پلیس انگلستان و یا سازمان ارتباطات دولتی این کشور اقدام به ردیابی و یا هک تجهیزات و حریم شخصی شهروندان خود می‌کنند. چند ماه پیش نیز، سازمان ارتباطات دولتی انگلستان (GCHQ) به بهانه مقابله با فروش تجهیزات شیمیایی داعش در انگلیس، اعلام کرد که تمام مبادلات اینترنتی برخی از شهروندان این کشور را رصد خواهد کرد. حال باید منتظر ماند و دید که آیا نهادهای مدعی حفظ حقوق بشر در مقابل این اقدام پلیس انگلستان واکنش نشان خواهند داد یا خیر.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.