about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بر اساس هشدار شرکت امنیتی معتبر بینرلی (Binarly)، پس از حمله سایبری اخیر به سیستم‌های ام اس آی (MSI)، هکرها موفق شده اند کلیدهای خصوصی و کلیدهای بوت گارد (BootGuard) اینتل را به دست آورند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این کلیدها برای حفظ امنیت دستگاه‌ها و سیستم‌افزار شرکت ضروری هستند و نشت آن می‌تواند منجر به آسیب‌های امنیتی شدید شود.

مدیر عامل بینرلی (Binarly)، الکس ماتروسوف، در توییتر فاش کرد که 57 محصول ام اس آی از کلیدهای خصوصی فاش شده برای امضای سیستم عامل ام اس آی استفاده می کنند، در حالی که 116 محصول ام اس آی نیز از کلیدهای بوت گارد اینتل برای اعتبارسنجی دنباله بوت کامپیوتر استفاده می کنند.

کلیدهای فاش شده، سایر تولیدکنندگان رایانه شخصی را نیز به خطر می اندازند، زیرا آنها کلیدهای مشابهی را در دستگاه های خود به اشتراک می گذارند و محصولات آنها را در معرض حملات سایبری نیز قرار می دهند.

ام اس آی حمله سایبری در ماه آوریل را تایید کرد اما جزئیاتی در مورد ماهیت حمله یا عاملان آن فاش نکرد. با این وجود، گروه باج افزاری مانی مسیج (Money Message) مسئولیت آن را بر عهده گرفته و مدعی شده که 1.5 ترابایت داده را به سرقت برده و از ام اس آی باج 4 میلیون دلاری خواسته است.

برای محافظت در برابر سرقت های امنیتی احتمالی، به مشتریان ام اس آی توصیه می‌شود به‌روزرسانی‌های میان‌افزاری و بایاس (BIOS) را منحصراً از وب‌سایت رسمی ام اس آی نصب کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد