about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

لنز چشمی هوشمند نرم توسعه یافت

یک شرکت ادعا می کند لنز الکترونیک نرمی توسعه داده که با موبایل کاربر یکپارچه می شود و اطلاعاتی از دنیای اطرافش را به طور واقعی به وی نشان می دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از سی نت، شرکت InWith ادعا می کند نخستین لنز الکترونیک و هوشمند چشمی نرم را ابداع کرده است.

مایکل هیز مدیر ارشد اجرایی این شرکت در مصاحبه ای عنوان کرد لنز مذکور با موبایل کاربر یا یک دستگاه خارجی یکپارچه می شود تا اطلاعات درباه محیط اطراف را به طور واقعی به او نشان دهد.

او در این باره گفت: شما با کمک لنز می توانید حداکثر سرعت در جاده را ببنید، به کدام طرف حرکت می کنید، خروجی بعدی کدام است و چه فاصله ای با آن دارید.

به گفته هیز این لنز می تواند به افراد دچار پیر چشمی کمک کند و به این ترتیب آنها نیازی به عینک نخواهند داشت.

البته این شرکت محصول خود را نمایش نداده اما هیز ادعا می کند شرکتش تصمیم دارد در سال جاری تاییدیه سازمان غذا و دارو آمریکا را دریافت کند.

منبع:

تازه ترین ها
دفع
1405/05/10 - 21:01- آسیا

دفع حملات متعدد سایبری در سال ۲۰۲۶ در پاکستان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۶ بیش از ۴۰۰ حمله سایبری را مسدود کرده است.

همکاری
1405/05/10 - 20:47- تروریسم سایبری

همکاری رژیم صهیونیستی و فیلیپین برای تقویت امنیت سایبری

رژیم صهیونیستی و فیلیپین در بحبوحه افزایش تهدیدات دیجیتال، همکاری در زمینه امنیت سایبری را تقویت کردند.

مشارکت
1405/05/10 - 20:01- آسیا

مشارکت شورای امنیت سایبری امارات با فناوری‌های ریلیان

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی با شرکت فناوری‌های ریلیان با هدف حفاظت از دارایی‌های حیاتی دیجیتال و فیزیکی همکاری کرد.