about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

لندن پیش‌رو در حمل و نقل هوشمند

مؤسسه مطالعاتی مکینزی، در گزارشی، از لندن به عنوان پیش‌روترین شهر جهان در حمل و نقل هوشمند نام برد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «همشهری آنلاین»؛ بسیاری از صاحب‌نظران، شهروند محوری و ارائه خدمات مورد نیاز شهروند را رکن اصلی شکل گیری شهر هوشمند می‌دانند و این درحالی است که وضعیت توسعه اپلیکیشن‌های هوشمند که با هدف ارائه خدمات به شهروندان تولید می شوند، در قاره‌ها و کشورهای مختلف وابسته به شرایط و چالش‌های آنها، تفاوت عمده‌ای دارد.

در مطالعات موسسه جهانی مکینزی (Mckinsey Global Institut) و بر اساس نتایج به دست آمده از این پژوهش‌ها، وضعیت توسعه اپلیکیشن‌های هوشمند در شهرهای منتخب، در حوزه‌های حمل و نقل، امنیت، سلامت، انرژی و توسعه اقتصادی و مشارکت اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته است. در این مطالعات مشخص شد که حوزه حمل ونقل، اولویت اصلی در اکثر شهرها به‌ویژه در اروپاست. برای مثال لندن در این زمینه پیشروترین شهر جهان است.

همچنین اپلیکیشن‌های حوزه امنیت در شهرهایی مثل ریودوژانیرو، کیپ‌تاون، مکزیک و شیکاگو که نرخ جرم و جنایت در آن‌ها بالاست از اولویت بیشتری نسبت به سایر اپلیکیشن‌ها برخوردارند. در اکثر این شهرها، سیستم‌های نظارتی هوشمند، نقشه‌برداری به هنگام محل وقوع جنایت و تجهیز نیروهای پلیس به دوربین‌های پوشیدنی دست کم به صورت آزمایشی توسعه یافته‌اند.

شهرهای آمریکای شمالی نیز در زمینه توسعه اپلیکیشن‌های حوزه سلامت پیشتازند و به همین دلیل معمولا حوزه بهداشت و درمان در این کشورها درصد بالایی از رضایت را در میان شهروندان به همراه دارد.

شهرهایی که از لحاظ توسعه فناوری در موقعیتی پیشرفته قرار دارند، معمولاً در توسعه اپلیکیشن‌های حوزه خدمات عمومی و انرژی نیز پیشتاز بوده‌اند. برای مثال در شهر دوبی، شبکه برق به کنتورهای هوشمند مجهز است و در شهرهای هوشمند شرق آسیا مثل پکن و شانگهای تجربه‌های شهروندی امتیازات بالایی دارد.

در زمینه توسعه اقتصادی، مسکن و مشارکت اجتماعی، شهروندان در سراسر جهان به نوعی پلتفرم ایجاد اتصال‌های شخصی دسترسی دارند. برای مثال، در شهرهایی مانند بوستون و سیاتل در آمریکا، اپلیکیشن ۳۱۱ برای موارد غیراورژانسی همانند گزارش دادن در مورد مزاحمت‌ها، دست‌اندازهای سطح خیابان‌ها یا تصاویر دیواری ارائه شده است.

در مجموع، نتایج این مطالعات نشان می‌دهد که حتی هوشمندترین شهرها نیز هنوز مسیری طولانی برای تحقق کامل اهداف مورد نظر، پیش رو دارند و اغلب شهروندان تنها با اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های کاربردی حوزه حمل و نقل آشنایی دارند. در صورتی که اپلیکیشن‌های مربوط به خدمات عمومی و انرژی، هنوز چندان شناخته‌شده نیستند.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.