about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

جرائم سایبری انگلستان تنها در شش ماه نخست سال جاری با افزایش سه برابری به 1.3 میلیارد پوند رسیده است.

آمارهای جدید اداره اطلاعات کلاه‌برداری ملی انگلیس حاکی از افزایش سه برابری خسارت‌های مالی ناشی از کلاه‌برداری‌ها و جرائم سایبری در شش ماه اول سال 2021 است.

طبق گزارش‌های به‌دست‌آمده بی‌کفایتی دولت انگلیس در حوزه امنیت سایبری موجب شده شهروندان و سازمان‌های انگلیسی از 1 ژانویه تا 31 ژوئیه 2021، بالغ‌بر 1.3 میلیارد پوند از طریق کلاه‌برداری‌ها و جرائم سایبری خسارت ببینند که نسبت به رقم 414.7 میلیون پوند سال قبل افزایش سه برابری داشته است، ضمن آنکه تعداد جرائم سایبری با رسیدن از 39،160 عدد به 289،437 مورد افزایش 7 برابری داشته است.

این ارقام بر اساس داده‌های تازه‌ای است که توسط اداره اطلاعات کلاه‌برداری ملی انگلیس جمع‌آوری‌شده و در دسترس قرارگرفته است. این داده‌ها نشان می‌دهد جرائم سایبری در انگلستان بین ژانویه و مارس 2021 به‌شدت افزایش‌یافته و به بیش از 137 هزار مورد رسیده و خسارتی بالغ‌بر 625.6 میلیون پوند به بارآورده است.

ازنظر منطقه‌ای، بیشترین خسارت در لندن، جنوب شرقی و شرق انگلستان مشاهده شده که بر این اساس لندنی‌ها به‌تنهایی 629 میلیون پوند، ساکنان جنوب شرق 236.2 میلیون پوند و ساکنان شرق انگلستان 233.3 میلیون پوند از اموال خود را از دست دادند.

کریستوس بتسیوس (Christos Betsios)، افسر عملیات سایبری در شرکت امنیتی اوبریلا Obrela می‌گوید:

داده‌ها نشان می‌دهد که تا چه اندازه جرائم سایبری از کنترل انگلستان خارج شده است-به ویژه از زمان ظهور همه‌گیری ویروس کرونا که نتایج آن اکنون به‌وضوح در آمار و ارقام قابل‌مشاهده است.

وی افزود:

این واقعیت که خسارات مالی در سال گذشته سه برابر شده است بسیار نگران‌کننده است و خبر بد این است که اوضاع بدتر هم می‌شود.

بتسیوس ادامه داد:

دولت انگلیس باید اقدامات فوری انجام دهد و گام‌های بیشتری در آموزش مردم در مورد جرائم سایبری و تکنیک‌هایی که مجرمان استفاده می کنند، بخصوص در مورد کلاه‌برداری‌های متنی که گفته می‌شود سریع‌ترین روش رایج در حال حاضر در کشور است، انجام دهد. باید به مردم یادآوری شود که روی پیوست ایمیل‌ها کلیک نکنند مگر اینکه مطمئن باشند آن‌ها واقعی هستند، همچنین پول را به شخصی که نمی‌شناسند منتقل نکنند و از باز کردن پیوست ایمیل‌ها خودداری کنند مگر اینکه بتوانند تأیید کنند که آن‌ها مخرب نیستند.

کِوِن نایت (Keven Knight) افسر ارشد عملیات در شرکت تالیون (Talion) می‌گوید:

درحالی‌که همه فکر می‌کردند سال 2020 سالی بود که جرائم سایبری واقعاً از کنترل خارج شد، اما این سال به‌وضوح تنها دست‌گرمی برای افزایش جرائم سایبری بود.

بنابراین این ارقام بسیار نگران‌کننده است و نشان می‌دهد که جرائم اینترنتی در انگلستان با سرعتی بسیار بیشتر ازآنچه پیش‌بینی می‌شد در حال رشد است.

این داده‌ها نیاز مبرم به آموزش و آگاهی بهتر در بخش دولتی و خصوصی در مورد تکنیک‌های مجرمان سایبری و نحوه جلوگیری از قربانی شدن در برابر حملات سایبری را نشان می‌دهد. در غیر این صورت، ما به‌زودی سال 2021 را نیز به‌عنوان دست‌گرمی برای افزایش جرائم سایبری در سال بعد می‌نامیم.

امروز داده‌های گزارش‌شده توسط شرکت اکسپریان (Experian) نشان می‌دهد که کلاه‌برداری از حساب‌های بانکی انگلیسی‌ها به‌طور خاص به بالاترین سطح خود طی سه سال گذشته رسیده است. میزان کلاه‌برداری از حساب‌های جاری در سه‌ماهه دوم در مقایسه با سه‌ماهه اول 13 درصد و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 24 درصد افزایش‌یافته است. کلاه‌برداری در زمینه حساب‌های پس‌انداز در سه‌ماهه دوم پنج برابر شده و میزان کلاه‌برداری در حوزه وام نیز بر همین اساس 63 درصد افزایش‌یافته است.

منبع:

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.