about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

 

به گزارش واحد بین الملل سایبربان، کمیته‌ی اطلاعات سنا، لایحه‌ای را ارائه کرده است که بر اساس آن، توئیتر، فیس‌بوک، یوتیوب و دیگر شبکه‌های اجتماعی ملزم خواهند شد که فعالیت‌های تروریستی آنلاین را به مسئولان دولت فدرال گزارش دهند. فعالیت‌های تروریستی در شبکه‌های اجتماعی، به هرگونه ارتباطی اشاره دارد که مرتبط با ابزارهای مخرب، سلاح‌های کشتارجمعی و تجهیزات انفجاری هستند. درواقع بنا به ادعای سنا، هدف اصلی لایحه‌ی پیشنهادی این است که با گزارش دادن به دولت این امکان برای شبکه‌های اجتماعی فراهم شود تا اجازه‌ی استفاده از سرویس‌های خود را به جنگ‌طلبان خشن ندهند. هنوز مشخص نیست که سنا چه زمانی این لایحه را تصویب خواهد کرد. همچنین، برای تصویب این لایحه و تبدیل آن به قانون، تأیید مجلس نمایندگان ضروری است. مونیکا بیکرت (Monika Bickert)، رئیس بخش مدیریتِ سیاستِ فیس‌بوک، گفت: «ما با دولت فدرال در مورد جلوگیری از انتشار محتوای تروریستی در وب‌گاه مان هم‌عقیده هستیم.» یکی از نمایندگان توئیتر که نام وی مشخص نیست نیز گفت که آن‌ها هنوز در مورد این قانون موضعی نگرفته‌اند. گوگل نیز در این مورد اظهارنظری نکرده است.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.