about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دو سناتور آمریکایی کارزار دو حزبی ضد بیگ تک را آغاز کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، سناتورهای آمریکایی الیزابت وارن، دموکرات و لیندسی گراهام، جمهوری خواه، جهت کنترل پلتفرم های متا ،فیس بوک،گوگل ،آمازون و دیگر پلتفرم های بیگ تک (Big Tech) لایحه دولتی را تنظیم خواهند کرد.

چندین سال است که لایحه های مورد نظر برای محدود کردن فعالیت های شرکت های بزرگ فناوری در کنگره آمریکا شکست خورده است؛ حتی در حالیکه آژانس های فدرال به خاطر نقض قانون آنتی تراست علیه گوگل و فیسبوک وارد دعوای حقوقی شده اند.

علاوه بر ایجاد کمیسیون نظارتی، قانون پیشنهادی، قانون آنتی تراست را تشدید میکند تا شرکت ها را از عرضه محصولات خود نسبت به محصولات رقبا منع کند. برای مثال، آمازون به تبلیغ از برندهای خود در زمان جستجو در آمازون متهم شده است.

دفتر الیزابت وارن در توضیح این اقدام پیشنهادی گفت: این لایحه به کمیسیون اجازه میدهد تا برخی تملک ها توسط شرکتها را متوقف کرده و فروش دارایی ها را در برخی شرایط اجباری کند.

این اقدام همچنین برخی از حفاظت های حریم خصوصی را تضمین کرده و مالکیت و دسترسی دشمنان خارجی به داده ها را محدود خواهد کرد.

همانند کمیسیون تجارت فدرال، کمیسیون جدید حفاظت از مصرف کننده دیجیتال حداکثر سه کمیسیون از یک حزب سیاسی خواهد داشت.

وارن در بیانیه ای گفت: این لایحه دوحزبی یک رگولاتور فناوری جدید ایجاد خواهد کرد و روشن کننده این موضوع است که کنترل پلتفرم های بیگ تک اولویت اصلی در هر دو سوی حزب میباشد.

گراهام گفت : ایجاد کمیسیون نظارتی اولین گام در یک سفر طولانی برای حفاظت از مصرف کنندگان آمریکایی در برابر قدرت عظیمی است که این شرکتها در حال حاضر به کار میگیرند.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد