about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

تصویب یک لایحه جدید در کنگره آمریکا به دولت این کشور امکان خواهد داد تا برای نقض حریم شخصی کاربران و جاسوسی دیجیتال از شهروندان راحت‌تر اقدام کند.


به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان ؛  به نقل از آسین ایج، سناتورهای آمریکایی قصد دارند به بهانه مقابله با سوءاستفاده از کودکان در اینترنت و هرزه‌نگاری در فضای مجازی، شرکت‌های فناوری را تحت‌فشار بگذارند تا آن‌ها با نیروهای قضایی و پلیس برای رمزگشایی از تولیدات و نرم‌افزارهای خود همکاری کنند.
شرکت‌های فناوری که از این مصوبه تخلف کنند به مجازات‌هایی محکوم خواهند شد. فعالان حوزه دیجیتال در امریکا می‌گویند این اقدام دولت آمریکا روشی جدید و غیرمستقیم برای تضعیف فناوری‌های رمزگذاری دیجیتال به بهانه تسهیل دسترسی پلیس و قوه قضاییه به جنایتکاران فضای مجازی است.
به گفته اما لیانسو از مرکز دموکراسی و فناوری آمریکا، کاخ سفید بدین شیوه قدرت بی‌سابقه‌ای برای قانون‌گذاری‌های تحمیلی علیه آزادی بیان در اینترنت خواهد داشت. دولت به این بهانه می‌تواند از شرکت‌های فناوری بخواهد تا آسیب‌پذیری‌های عمدی در خدمات و نرم‌افزارهای خود برای دسترسی پلیس ایجاد کنند. اما باید توجه داشت که هکرها هم می‌توانند از این مسئله سوءاستفاده کنند.
مصوبه یادشده که EARN IT نام دارد، شرکت‌های فناوری را ملزم می‌کند که تبعیت خود از قانون مذکور را به تأیید کمیسیونی متشکل از اعضای دولت، صنایع، مقامات قضایی و نمایندگان افراد قربانی و آسیب‌دیده برسانند.

 

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/05/19 - 20:24- اقیانوسیه

تحریم هکرها و نهادهای تبلیغاتی روسیه توسط نیوزیلند

نیوزیلند در ادامه فشارهای خود علیه مسکو، تحریم‌های جدیدی را علیه ۳۳ فرد و نهاد روس اعمال کرد.

حمله
1405/05/19 - 20:17- جنگ سایبری

حمله هکرهای نظامی روسیه به کارکنان فناوری اطلاعات اوکراین

پژوهشگران امنیت سایبری اعلام کردند هکرهای مرتبط با اطلاعات نظامی روسیه با جعل هویت استخدام‌کنندگان شرکت‌های فناوری، کارکنان حوزه فناوری اطلاعات اوکراین را فریب داده و آنها را به نصب نرم‌افزارهای مخرب روی رایانه‌هایشان ترغیب می‌کنند.

ارائه
1405/05/19 - 20:10- آمریکا

ارائه طرح ۳۰۰ میلیون دلاری برای امنیت سایبری سامانه‌های آب آمریکا

دو سناتور دموکرات آمریکا روز دوشنبه طرحی را ارائه کردند که بر اساس آن سالانه ۳۰۰ میلیون دلار برای ارتقای امنیت سایبری سامانه‌های آب و فاضلاب این کشور اختصاص خواهد یافت.