about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بایدن لایحه تجهیزات ایمن که هدف از آن ایمن‌سازی سیستم‌های مخابراتی است را امضاء کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جو بایدن روز پنجشنبه لایحه دوحزبی که برای ایمن‌سازی سیستم‌های مخابراتی در برابر تهدیدهای بالقوه خارجی را امضاء کرد.

قانون تجهیزات ایمن (The Secure Equipment Act)، کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) را از بررسی یا صدور مجوز برای محصولات شرکت‌های موجود در "فهرست تحت پوشش" این کمیسیون که شامل گروه‌های مخابراتی چینی Huawei و ZTE است، منع می‌کند.

سال گذشته، کمیسیون ارتباطات فدرال طی اتهامی شرکت‌های هوآوی و ZTE را به‌عنوان تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا قلمداد کرد اتهامی که از سوی هردو شرکت چینی رد شد. عنوان تهدید امنیت ملی، شرکت‌های مخابراتی ایالات‌متحده را از استفاده از بودجه کمیسیون ارتباطات فدرال برای خرید محصولات از این شرکت‌ها منع می‌کند.

برخی از نمایندگان و سناتورهای آمریکایی مدعی شدند هدف از این قانون حفظ حریم خصوصی و امنیت شهروندان آمریکایی در کنار جان بخشیدن به فناوری‌های داخلی است.

ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا سال گذشته قانونی را امضا کرد که استفاده از بودجه فدرال برای خرید تجهیزات هوآوی را ممنوع می‌کرد و یک صندوق یک میلیارد دلاری برای کمک به کمیسیون ارتباطات فدرال برای کمک به شرکت‌های مخابراتی کوچک‌تر برای کنار گذاشتن و جایگزینی تجهیزات موجود که به‌عنوان تهدید تلقی می‌شوند، تأسیس کرد.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.