about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

لایحه‌ای برای بهبود عملکرد DHS در امنیت سایبر

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ اخیراً اخباری مبنی بر آسیب‌پذیری این وزارتخانه در مقابل حملات سایبری و اهمال مقامات آن در حفظ انسجام و آموزش به کارمندان منتشر شد. به دنبال این مسئله، یکی از نمایندگان حزب دموکرات آمریکا در مجلس نمایندگان این کشور به نام سدریک ریچوند (Cedric Richmond) اخیراً لایحه‌ای را معرفی کرد که وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) را ملزم به ایجاد یک راهبرد امنیت سایبر رسمی می‌کند. این لایحه به‌منظور روشن کردن نقش این وزارتخانه در امنیت سایبر است. همچنین در لایحه‌ی مذکور آمده است که DHS باید در زمینه‌ی به اشتراک‌گذاری اطلاعات میان بخش دولتی و شهروندان به آن‌ها کمک کند.
به‌علاوه این لایحه وزارت امنیت داخلی را ملزم می‌کند که خدمات فنی را برای کاهش خسارات ناشی از حملات به سازمان‌های مختلف، فراهم کند.
همچنین، مایکل مک‌کاول (Michael McCaul)، رییس وزارتخانه‌ی مذکور، در مجلس نمایندگان درخواست کرد تا اجازه‌ی بازرسی شبکه‌ی سازمان‌ها به این وزارتخانه داده شود؛ زیرا هم‌اکنون وزارت امنیت داخلی برای نظارت بر شبکه‌های سازمان‌ها مدعی است که باید از مقامات آن سازمان‌ها اجازه بگیرد. مشابه لایحه‌ی پیشنهادی ریچوند، لایحه‌ای دیگر نیز در سنای آمریکا وجود دارد که به DHS اجازه‌ی نظارت بر شبکه‌های سازمان‌های دولتی و وزارتخانه‌های این کشور را می‌دهد.
لازم به یادآوری است که یکی از وظایف DHS آگاهی در مورد خطرهای سایبری است. حملات اخیر به سامانه‌های آمریکا مانند پنتاگون، عملکرد این وزارتخانه را در حفظ و افزایش امنیت سایبر زیر سؤال برده است. همچنین اعطای حق نظارت بر شبکه‌های سازمان‌ها توسط این وزارتخانه که بدون درخواست می‌تواند بر این شبکه‌ها نظارت داشته باشد نیز قدرت بیش از حدی را به DHS را می‌دهد که می‌تواند به بهانه‌های مختلف به اطلاعات شبکه‌ها نفوذ کند.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.