about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

لایحه‌ای برای بهبود عملکرد DHS در امنیت سایبر

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ اخیراً اخباری مبنی بر آسیب‌پذیری این وزارتخانه در مقابل حملات سایبری و اهمال مقامات آن در حفظ انسجام و آموزش به کارمندان منتشر شد. به دنبال این مسئله، یکی از نمایندگان حزب دموکرات آمریکا در مجلس نمایندگان این کشور به نام سدریک ریچوند (Cedric Richmond) اخیراً لایحه‌ای را معرفی کرد که وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) را ملزم به ایجاد یک راهبرد امنیت سایبر رسمی می‌کند. این لایحه به‌منظور روشن کردن نقش این وزارتخانه در امنیت سایبر است. همچنین در لایحه‌ی مذکور آمده است که DHS باید در زمینه‌ی به اشتراک‌گذاری اطلاعات میان بخش دولتی و شهروندان به آن‌ها کمک کند.
به‌علاوه این لایحه وزارت امنیت داخلی را ملزم می‌کند که خدمات فنی را برای کاهش خسارات ناشی از حملات به سازمان‌های مختلف، فراهم کند.
همچنین، مایکل مک‌کاول (Michael McCaul)، رییس وزارتخانه‌ی مذکور، در مجلس نمایندگان درخواست کرد تا اجازه‌ی بازرسی شبکه‌ی سازمان‌ها به این وزارتخانه داده شود؛ زیرا هم‌اکنون وزارت امنیت داخلی برای نظارت بر شبکه‌های سازمان‌ها مدعی است که باید از مقامات آن سازمان‌ها اجازه بگیرد. مشابه لایحه‌ی پیشنهادی ریچوند، لایحه‌ای دیگر نیز در سنای آمریکا وجود دارد که به DHS اجازه‌ی نظارت بر شبکه‌های سازمان‌های دولتی و وزارتخانه‌های این کشور را می‌دهد.
لازم به یادآوری است که یکی از وظایف DHS آگاهی در مورد خطرهای سایبری است. حملات اخیر به سامانه‌های آمریکا مانند پنتاگون، عملکرد این وزارتخانه را در حفظ و افزایش امنیت سایبر زیر سؤال برده است. همچنین اعطای حق نظارت بر شبکه‌های سازمان‌ها توسط این وزارتخانه که بدون درخواست می‌تواند بر این شبکه‌ها نظارت داشته باشد نیز قدرت بیش از حدی را به DHS را می‌دهد که می‌تواند به بهانه‌های مختلف به اطلاعات شبکه‌ها نفوذ کند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.