about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

خانواده بدافزارClipper با هدف قرار دادن کاربران ارز دیجیتال، بجای آدرس کیف پول کاربر، آدرس کیف پول خود را اضافه می‌کنند و در ادامه تراکنش‌های ارز دیجیتال را می‌ربایند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، بدافزار Clipper جابجایی آدرس‌های کیف پول را با مانیتورینگ Clipboard قربانی انجام می‌دهد؛ درواقع زمانی که کاربر اطلاعاتی را کپی می‌کند، این بدافزار محتوای کپی شده را چک می‌کند که آیا شامل آدرس کیف پول ارز دیجیتال است یا خیر؟
بدافزار برای نظارت بر فعالیت قربانی و مانیتور Clipboardاو، الگوی Regex را دانلود می‌کند و در صورت تشخیص دادن هرگونه آدرس کیف پول در داده‌های Clipboard، آدرس کیف پول مهاجم را از سرورهای راه دور با استفاده از توابعی دانلود می‌کند.
پس از دانلود آدرس کیف پول مهاجم، Clipper آن آدرس را از طریق تابعی خاص، جایگزین آدرس کیف پول قربانی می‌کند. با توجه به روش کار بدافزار که آدرس کیف پول مشابه ای را با آدرس کیف پول قربانی جایگزین می‌کند، کاربر معمولاً متوجه این تغییر نمی‌شود.
Laplas  بدافزار جدیدی از خانواده Clipperهاست که در نوامبر 2022 شناسایی شده است که خود چندین بدافزار دیگر را ازجمله SystemBC RAT، RecordBreaker و LaplasClipper در سیستم قربانیان بارگیری می‌کند.
کارشناسان مرکز مدیریت راهبردی افتا  به مسئولین، کارشناسان و متخصصان IT توصیه می‌ کنند برای مقابله با این نوع بدافزار، تدابیر لازم از جمله تعبیه شاخص‌های معرفی شده در پایگاه اینترنتی مرکز افتا را در سامانه‌ها و تجهیزات دفاعی انجام دهند.
بدافزار LaplasClipper  از کیف‎های پول Bitcoin، Ethereum، Bitcoin Cash، Litecoin،Dogecoin، Monero، Ripple،ZCash، Dash، Ronin و Tron Steam Trade پشتیبانی می‌کند.
مهاجمان سایبری بدافزار Clipper را در فروم‌های زیرزمینی خرید و فروش می‌کنند.
اطلاعات فنی و تخصصی، جداول شیوه کارکرد بدافزار سارق رمزارز و توابع اصلی بدافزار Clipperدر پایگاه اینترنتی مرکز مدیریت راهبرادی افتا در آدرس زیر منتشر شده است:

https://afta.gov.ir/fa-IR/Portal/4925/news/view/14598/2281/  

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.