about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ چین اخیراً قوانین جدیدی در حوزه‌ی امنیت سایبری تصویب نموده است که سبب بروز نگرانی و تنش بین شرکت‌های بین‌المللی شده است و ائتلافی از 46 شرکت آمریکایی، اروپایی و آسیایی به وجود آورده است که به این قوانین معترض هستند. این طرح در صورت اجرا، تأثیرات منفی فراوان بر روابط تجاری بین‌الملل خواهد داشت.

این گروه از شرکت‌ها؛ در نامه‌ای به وزیر اقتصاد چین، لی کچیانگ، در مورد تأثیر منفی اجرای این قوانین، بر امنیت اطلاعات هشدار دادند؛ زیرا این قوانین می‌تواند دزدی اطلاعات به دست هکرها را تسهیل نموده و قوانین سازمان تجارت جهانی را نیز نقض کند.

در بخشی از نامه به عواقب تصویب اجرای پیش‌نویس قانون یادشده اشاره می‌شود که ضعیف شدن امنیت و جدایی چین از تجارت دیجیتال جهانی را شامل می‌شود. این نامه توسط اتاق بازرگانی آمریکا و شرکت‌های صنعتی بزرگی از انگلیس، ژاپن، مکزیک و استرالیا، به امضاء رسیده است.

قوانین مطرح‌شده، شرکت‌های فنّاوری و دانش‌بنیان را ملزم می‌کند اطلاعات مهم محصولات خود را در اختیار مقامات چین قرار دهند. در این نامه صراحتاً اعلام می‌کند که قوانین ذخیره‌ی اطلاعات مطرح‌شده، هیچ‌گونه منافع امنیتی برای مؤسسات اقتصادی ندارد.

قوانین یادشده، در سال 2015، به‌واسطه‌ی تصمیم پکن برای اعمال کنترل بیشتر بر فضای مجازی چین، مطرح شد.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد