about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

قوانین رمزگشایی استرالیا سبب بروز نگرانی در میان کاربران و بسیاری از متخصصان امنیت سایبری این کشور شده است.

به گزارش ارگروه بین الملل سایبربان؛ مالکوم ترنبول (Malcolm Turnbull)، نخست وزیر استرالیا، در ماه ژوئیه سال 2017، اعلام کرد که دولت قصد دارد به منظور تامین امنیت ملی، قانونی جدیدی برای الزام شرکت های فناوری به رمزگشایی ارتباطات خصوصی کاربران، وضع کند.

حال پس از گذشت حدود یک سال، دولت از این قانون رونمایی کرده است. بسیاری از کارشناسان و متخصصان در مورد اجرای این قانون، ابراز نگرانی کرده اند.

شرکت خصوصی گروه صنایع دیجیتال استرالیا (The Digital Industry Group Inc)، یکی از غول های فناوری این کشور، طی بیانیه ای نگرانی خود را از مطرح شدن این لایحه اعلام کرد و ادعای دولت استرالیا را مبنی بر عدم الزام شرکت های فناوری به ایجاد درب پشتی در محصولاتشان نادرست خواند. 

بر اساس نظر متخصصان شرکت یاد شده، دسترسی مقامات انتظامی به محتوای خصوصی پیام های کاربران، می تواند به صورت بالقوه امکان هک اطلاعات را افزایش دهد.

این پیش نویس، به دادستان کل استرالیا اختیار صدور اجازه شنود و رصد مکالمات خصوصی کاربران را به نهاد هایی چون سازمان امنیت اطلاعات استرالیا (ASIO) می دهد.

این در حالی است که نیکول بوسکیویچ (Nicole Buskiewicz)، مدیر عامل گروه صنایع دیجیتال استرالیا، طی اظهار نظری در این مورد گفته است که حفاظت از کاربران در فضای مجازی باید اولویت اول شرکت ها و دولت باشد. بی شک مسئله حریم خصوصی نیز از مصادیق حراست از امنیت مردم در اینترنت به شمار می رود.

مقامات قضایی و وزیر امنیت سایبری استرالیا، انگوس تایلر (Angus Taylor)، مدعی هستند که تنها در طول 12 ماه گذشته، رد پای پیام های رمز نگاری شده در حدود 200 پرونده جنایی و تروریستی، به چشم می خورد و همین امر، یکی از عوامل جزم شدن عزم دولت برای اجرای این لایحه به شمار می رود.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.