about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

قلعه مستحکم گوشی بلک بری در کاخ سفید متزلزل شد

تیم تکنولوژی و آژانس ارتباطات کاخ سفید که واحد نظامی مسئول ارتباطات باراک اوباما می‌باشند، در حال آزمایش بر روی گوشی‌های  هوشمند مختلف هستند تا در صورت امکان یک گوشی منتخب را جایگزین بلک بری کنند. شاید با این حرکت کاخ سفید، در آینده نزدیک ببینیم که رئیس جمهور آمریکا طرفدار سرسخت سامسونگ شود.

گفته می‌شود که این آزمایش مراحل ابتدایی خودش را طی می‌کند، بنابراین اوباما هنوز هم مجبور به استفاده از گوشی بلک بری خودش است، اما اگر شانس بیاورد این امکان را دارد تا زمانی که زمان رئیس جمهوری آن در سال 2017 به پایان می‌رسد از گوشی اندرویدی استفاده کند.

 اما اگر این آزمایش به نفع سامسونگ تمام شود و کاخ سفید گوشی سامسونگ را به عنوان جایگزین بلک بری انتخاب کند، این موضوع یک موفقیت خوب برای سامسونگ به حساب خواهد آمد. به خصوص که سامسونگ به سختی مشغول این است تا به دولت آمریکا ثابت کند راه حل امنیتی KNOX می‌تواند امنیت بلک بری را به چالش بکشاند.

حال باید منتظر بمانیم که آیا سامسونگ می‌تواند راه خود را به جیب رئیس جمهور آمریکا باز کند یا خیر./

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.