about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

قلب انسان‌ها هم هک می‌شود

به گزارش روزنامه ایران، این روزها انواع دستگاه‌های ضربان‌ساز در بیماران قلبی مورد استفاده قرار می‌گیرند و هر یک از آنها سیستم هوشمندی دارند که می‌تواند گردش خون را در بدن انسان منظم کند.

نخستین بار که این دستگاه ساخته شد، گروهی از محققان امنیتی سعی کردند به صورت آزمایشگاهی آن را به طور کامل مورد بررسی قرار دهند و حفره‌های امنیتی احتمالی در این دستگاه را بیابند.

این بررسی‌ها باعث شد هکری به نام "برنابی جک" برای نخستین بار در شرایط آزمایشگاهی بتواند دستگاه الکترونیکی هوشمند ضربان‌ساز را هک کند و نشان دهد چنین ابزاری تا چه اندازه می‌تواند برای زندگی انسان‌ها خطرناک باشد.

 

دیک چنی وهک شدن قلب وی!

دیک چنی، معاون رئیس جمهوری اسبق امریکا، که خود از دستگاه هوشمندی برای نارحتی قلبی خود و ایجاد ضربان قلب استفاده می کند، هموراه در دوره فعالیت خود بر این مسأله تأکید داشت که ایالات متحده باید همیشه خود را در مقابل حملات سایبری تروریست‌ها ایمن نگه دارد، حتی در زمینه خطرات احتمالی دستگاه های هوشنمدی که برای سلامتی بدن به کار گرفته می شوند.

وی اخیرا به همراه یکی از پزشکان معالج خود در برنامه شبکه تلویزیونی CBS News حاضر شد و طی مصاحبه‌ای اعلام کرد که چگونه گروهی از مجرمان سایبری سعی داشته اند قلب وی را هک کنند.

او برای نخستین بار در این برنامه تلویزیونی اعلام کرد یک گروه هکری در سال ۲۰۰۷ میلادی توانست دستگاه الکترونیکی هوشمند را که در قلب وی جاسازی شده است، هک کند و باعث شود سیستم بی سیم آن از کار بیفتد. پزشک چنی نیز گفت: "در این اقدام هکرها توانستند با ارسال سیگنال‌های از پیش تعیین شده کنترل قلب او را در دست بگیرند. اگر کمی دیرتر این مسأله را متوجه شده بودیم، هکرها قلب وی را از کار می‌انداختند."

جاناتان رینر، متخصص قلب و عروق دیک چنی در برنامه تلویزیونی مذکور توضیح داد: «به نظرم می‌رسد این بسیار پیشنهاد بدی بود که مردم از دستگاه بی‌سیم ضربان‌ساز قلب استفاده کنند. اگر چنین دستگاهی برای یک شخصیت سیاسی مورد استفاده قرار گیرد، حساسیت این مسأله بسیار افزایش می‌یابد و نگرانی‌ها بیشتر می‌شود. این دستگاه به گونه‌ای طراحی شده است که یک هکر پشت رایانه خود در اتاق مجاور بیمار می‌تواند قلب او را هک کند و کنترل حیات وی را در دست بگیرد. من نگران آن هستم که در آینده شاهد کشته شدن افراد به واسطه هک شدن قلب‌شان باشیم."

 

نفوذ هکرها به بدن انسان

باید پذیرفت به واسطه گستردگی خطرات سایبری امکان هک شدن انواع دستگاه‌های الکترونیکی ضربان‌ساز، سیستم‌‌های تنظیم انسولین و... که در میلیون‌ها انسان در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند، وجود دارد.

در کنفرانسی که چندی پیش در امریکا برگزار شد، گروهی از محققان امنیتی نشان دادند که می‌توانند از فاصله ۹۰ متری پمپ انسولین را که در بدن بیماران دیابتی مورد استفاده قرار می‌گیرد هک کنند و با تزریق بیش از اندازه انسولین، باعث مرگ وی شوند اما در مقابل گروهی از دانشمندان می‌کوشند با استفاده از ضربان قلب، جلوی حملات سایبری را بگیرند و سیستم امنیتی قوی برای کاربران ایجاد کنند.

در این اقدام محققان دانشگاه رایس راهکار جدیدی کشف کرده‌ و به این نتیجه رسیده‌اند که دستگاه‌های موبایلی مبتنی بر نمایشگرهای لمسی می‌توانند از ضربان قلب کاربر به عنوان رمز عبور استفاده کنند و اجازه ورود یا دسترسی نداشتن به برنامه‌های داخلی موبایل را به اشخاص بدهند.

این دانشمندان برنامه‌ای تولید کرده‌اند که در دستگاه الکترونیکی ضربان‌ساز مورد استفاده قرار می‌گیرد و این امکان را فراهم می‌کند رمز عبور دستگاه الکترونیکی بیمار برحسب ضربان قلب او تنظیم شود. در این برنامه نوار قلب شخص به عنوان امضای دیجیتالی او به‌کار گرفته می‌شود تا امکان باز شدن نمایشگر لمسی وجود داشته باشد.

سیستم تعریف شده توسط محققان دانشگاه رایس به‌گونه‌ای است که سیگنال‌های نوار قلب با سیگنال‌های از پیش تعیین شده هماهنگ می‌شوند و در صورت یکی بودن قفل دستگاه باز می‌شود.

قرار است در سیستم‌های امنیتی جدید نوار قلب به عنوان یک منبع بیولوژیکی در دستگاه‌های الکترونیکی استفاده شود و کاربر تنها با لمس صفحه‌نمایش لمسی امکان شناسایی ضربان قلب خود را برای دستگاه فراهم کند تا تحت هیچ شرایطی ورود افراد متفرقه به داخل دستگاه وجود نداشته باشد.

 

مجرمان سایبری؛ نگرانی آینده علم پزشکی

با این وجود آنچه که پزشکان و کارشناسان امنیتی را بسیار نگران کرده، اهداف جدیدی است که هکرها و مجرمان سایبری در سر می‌پرورانند. در حالی که تا امروز فقط دستگاه‌های الکترونیکی و سیستم‌های مجازی مورد توجه هکرها قرار می‌گرفت، این خطر انسان‌ها را تهدید می‌کند که هدف بعدی مجرمان سایبری باشند تا چند سال آینده مجبور شوند با استفاده از ابزارها و امکانات امنیتی خود را در مقابل حملات هکرها و تروریست‌ها ایمن کنند.

اگرچه این خطر این‌ روزها به صورت جدی احساس نمی‌شود، اما هشدار کارشناسان امنیتی در این زمینه کاملاً جدی است و می‌تواند در آینده نزدیک مشکلات فراوانی را به دنبال داشته باشد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.