about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

گوگل دسترسی دوربین میجیا شیائومی به برخی از سرویس‌های خود را متوقف کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ گوگل دسترسی دستگاه‌های شیائومی به برخی سرویس‌های خود را متوقف کرد، این اتفاق در پی انتشار گزارشی از سوی یکی از کاربران شیائومی در ردیت به نام /r/Dio-V رخ داد؛ این کاربر مدعی شد از طریق نمایشگر نست هاب (Nest Hub) که به دوربین شیائومی میجیا (Xiaomi Mijia) متصل بوده، تصاویر مربوط به منازل افراد دیگر را از طریق دوربین‌های مداربسته آن‌ها مشاهده کرده است. 

شیائومی میجیا می‌تواند با اتصال به برخی از حساب‌های گوگل از طریق برنامه Xiaomi Mi Home از سرویس‌های گوگل استفاده نماید. نست هاب نسبت به نمایشگر هوشمند پیشین گوگل یعنی گوگل هوم هاب (Google Home Hub)، ویژگی‌های جدیدتری دارد. این نمایشگر، یک دوربین آنبرد دارد که می‌تواند علاوه بر برقراری امکان تماس تصویری، مانند یک دوربین امنیتی عمل کند.

یکی از نمایندگان شیائومی گفته است این باگ به دلیل به‌روزرسانی کش در 26 دسامبر 2019 ایجادشده و در حال حاضر برطرف شده است، اگرچه هزاران کاربر ممکن است با این مشکل مواجه شده باشند. 

منبع:

تازه ترین ها
آمازون
1404/02/21 - 19:47- آمریکا

آمازون از امتیاز قانونی خود سوءاستفاده کرد

کمیسیون تجارت فدرال آمریکا اعلام کرد که آمازون از امتیاز قانونی خود برای فرار از بررسی‌های دقیق سوءاستفاده کرده است.

همکاری
1404/02/21 - 18:58- هوش مصنوعي

همکاری انتشارات وایلی و موتور پژوهشی پرپلکسیتی

انتشارات وایلی و موتور پژوهشی پرپلکسیتی برای ارائه ابزارهای مطالعه هوشمندتر با یکدیگر همکاری می‌کنند.

معاملات
1404/02/21 - 18:26- آمریکا

معاملات مشکوک قبل از عرضه توکن ملانیا ترامپ

یک کیف پول پس از سرمایه‌گذاری در میم‌کوین ملانیا قبل از عرضه، در کمتر از یک روز ۳۹ میلیون دلار درآمد کسب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.