about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

قطع اینترنت در استرالیا

در پی یک حمله سایبری اینترنت هزاران شهروند استرالیایی قطع شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پس‌ازآن که هزاران مشتری شرکت مخابراتی تلسترا (Telstra) استرالیا در سیدنی و ملبورن دسترسی خود به اینترنت را از دست دادند، این شرکت در ابتدا مدعی شد که علت این حادثه یک حمله سایبری نبوده است؛ اما به‌تازگی و به طرز عجیبی این ادعا را رد کرد.

شرکت یادشده اخیراً تائید کرده بود که اتصال اینترنت خانگی، عمدتاً در سیدنی و ملبورن قطع‌شده؛ اما در ادامه ضمن محکوم کردن حملات DoS مدعی شد DNS های این شرکت دچار مشکل شده‌اند.

این شرکت طی توئیتی به کاربران خود اعلام کرد:

ما مشکل را شناسایی کرده‌ایم و بر روی آن کار می‌کنیم. برخی DNS های ما که برای هدایت ترافیک شما استفاده می‌شدند دچار حمله سایبری DoS شده‌اند. اطلاعات شما در معرض خطر نیستند. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا شمارا به حالت آنلاین برگردانیم.

این مشکل فقط برای شبکه‌های خانگی رخ داد و خدمات موبایلی این شرکت دچار آسیب نشده است. این مشکل در حال حاضر برطرف شده و شرکت تلسترا از ادعای اولیه خود عقب‌نشینی کرده است.

همچنین این شرکت استرالیایی در توئیتی مدعی شد:

گروه‌های امنیتی ما این مشکل را که گفته می‌شد حمله سایبری DoS است، بررسی کرده‌اند و ما اکنون معتقدیم این حادثه یک حمله خرابکارانه نبوده بلکه به DNS های ما مربوط می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.