about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

قطعاً به دخالت‌های روسیه پاسخ خواهیم داد

پاول ناکاسون، گزینه اصلی جایگزینی مایکل راجرز در فرماندهی سایبری آمریکا، از برنامه‌های جداسازی این فرماندهی با آژانس امنیت ملی آمریکا سخن گفت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ این نظامی ارشد آمریکایی با حضور در مجلس سنا، زمان دقیقی برای جداسازی فرماندهی سایبری از آژانس امنیت ملی بیان نکرد و تنها به گفتن این نکته به اعضای کمیته نیروهای مسلح سنا اکتفا کرد که دونالد ترامپ، در حال بررسی این وضعیت است که آیا این دو سازمان، آمادگی جداسازی از یکدیگر را دارند یا خیر.

در صورتی که حضور ناکاسون در فرماندهی سایبری آمریکا، مورد تأیید قرار بگیرد، وی سومین فرمانده سایبری آمریکا از سال 2010 و زمان تشکیل این نیرو خواهد بود. همچنین، وی به‌عنوان اولین فرماندهی در این نیرو است که بعد از تبدیل شدن آن به یک فرماندهی مبارزاتی واحد، هدایت آن را بر عهده خواهد گرفت.

رئیس‌جمهور آمریکا، وزیر دفاع این کشور را مأمور کرده است تا ضمن جداسازی آژانس امنیت ملی از فرماندهی سایبری آمریکا، مقدمات ارتقا این فرماندهی به یک فرماندهی مبارزاتی واحد را نیز فراهم کند، اما وزیر دفاع، هنوز هیچ برنامه مدونی برای این موضوع تحویل نداده است و همین موضوع، سبب شده تا این جداسازی، در هاله‌ای از ابهام قرار بگیرد.

یکی از نگرانی‌های مقامات آمریکا در مورد این جداسازی، اشکال در نوع عملکرد این دو سازمان است. به اعتقاد این مقامات، بسیاری از وظایف این دو نهاد، در راستای عملکرد هماهنگ انجام می‌شود و در صورتی که این دو از هم جدا شوند، مشخص نیست که بتوانند وظایف محوله را به‌درستی به انجام برسانند. این باور وجود دارد که فرماندهی سایبری آمریکا، نهاد نوپایی است که در زیر سایه حمایت‌های آژانس امنیت ملی به‌عنوان یک نهاد اطلاعاتی باسابقه، فعالیت می‌کند و دلیل موفقیتش هم همین موضوع است، اما اینکه بعد از جداسازی، این سازمان بتواند وظایف خود را به‌درستی انجام دهد، موضوعی است که در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

ناکاسون در یادداشتی در این زمینه نوشت: «تجربه من، نشان می‌دهد که کار کردن این دو سازمان با یکدیگر و برنامه‌ریزی دوگانه، سبب نزدیکی فرماندهی سایبری آمریکا و آژانس امنیت ملی در بعد عملیاتی به یکدیگر شده است که این موضوع، دارای منافع بسیاری برای هر دو سازمان است.»

ناکاسون، بعد از موضوع جداسازی فرماندهی سایبری آمریکا از آژانس امنیت ملی، به سؤالات نمایندگان سنا در زمینه دخالت‌های سایبری روسیه و همچنین تلافی اقدامات این کشور در انتخابات 2016 امریکا پاسخ داد. وی گفت که فرماندهی سایبری آمریکا، برنامه‌های خوبی برای انجام یک حمله دیجیتال، علیه منافع دشمنان آمریکا دارد. جانشین احتمالی مایکل راجرز، تأکید کرد که مقابله با برنامه روسیه در دنیای سایبری، یکی از اولویت‌های فرماندهی سایبری آینده آمریکا خواهد بود.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد