about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

قطر در صدد مقابله با تهدیدات سایبری مشاغل

شرکت مخابراتی قطری اوریدو (Ooredoo) قصد دارد خدمات مدیریت امنیتی خود را برای مشاغل و بخش‌های تجاری بهبود ببخشد. این کار در پاسخ به تقاضای شرکت‌های  تجاری قطر است که می‌خواهند در برابر تهدیدات سایبری و هکرها مقابله کنند. این شرکت مخابراتی در کویت، قطر، عمان، فلسطین، عراق، تونس، الجزایر، اندونزی، مالدیو و میانمار خدمات ارائه می‌دهد. شرکت اوریدو به‌عنوان پیشگام در معرفی آخرین فناوری‌های امنیتی برای قطر محسوب می‌شود و شبکه‌ی دیتاسنترهای این شرکت نقش مهمی را در فراهم آوردن خدمات ابری دارند. از خدمات دیگر این شرکت در قطر ارائه‌ی راه‌حل‌های امنیتی بر پایه‌ی خدمات ابری، شبکه‌ی تحویل محتوا (یک شبکه‌ی بزرگ از سرورهاست که در نقاط مختلف دنیا مستقر هستند و با توجه به موقعیت جغرافیایی از نزدیک‌ترین سرور به کاربر ارائه می‌دهند.)، مدیریت و نظارت بر زیرساخت‌ها، امنیت فناوری اطلاعات برای مشاغل است. خدماتی برای جلوگیری از حملات سایبری است. همچنین می‌توان به خدمات دیگری این شرکت در قطر نظیر فیلترینگ URL، کنترل مرورگرها، امنیت ایمیل‌ها، جلوگیری از نشت داده‌ها و گزارش‌هایی برای مشاغل در حوزه‌ی امنیتی است.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.