about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

دانشمندان چینی یک قاضی هوش مصنوعی ساخته‌اند که می‌تواند با بررسی پرونده‌های قضایی اتهاماتی را علیه مجرم صادر کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از منابع چینی؛ استفاده از فناوری هوش مصنوعی در بخش‌های قضایی در سراسر جهان در حال افزایش است.

برخی از دادستان‌های آلمان از فناوری هوش مصنوعی مانند تشخیص تصویر و تجزیه‌وتحلیل دیجیتالی برای افزایش سرعت و دقت پردازش پرونده استفاده می‌کنند.

دادستان‌های چین زمانی که در سال 2016 استفاده از هوش مصنوعی را آغاز کردند، اولین پذیرندگان این فناوری بودند. بسیاری از آن‌ها اکنون از یک ابزار هوش مصنوعی به نام سیستم 206 (System 206) استفاده می‌کنند.

این ابزار می‌تواند قدرت شواهد، شرایط دستگیری و اینکه یک مظنون برای مردم چقدر خطرناک است را ارزیابی کند.

این دادستان هوش مصنوعی که توسط شی و همکارانش ساخته‌شده می‌تواند روی یک رایانه رومیزی اجرا شود و بر اساس 1000 ویژگی به‌دست‌آمده از متن شرح پرونده که توسط انسان ایجادشده برای هر مظنون اتهاماتی را مطرح می‌کند. سپس سیستم 206 این شواهد را ارزیابی می‌کند.

این دستگاه با استفاده از بیش از 17 هزار پرونده در حوزه‌های مختلف ازجمله کلاه‌برداری از کارت اعتباری، اجرای یک عملیات قمار، رانندگی خطرناک، آسیب عمدی، مانع‌تراشی در انجام وظایف رسمی، سرقت، کلاه‌برداری و نزاع از سال 2015 تا 2020 آموزش داده شده است.

شی و همکارانش گفتند این دادستان هوش مصنوعی به‌زودی با ارتقاء خواهد یافت و می‌تواند جنایات کمتر شناخته‌شده را نیز تشخیص دهد و اتهامات متعددی را علیه یک مظنون مطرح کند.

یک دادستان در شهر جنوبی گوانگژو گفت:

دقت 97 درصدی ممکن است از نظر فناوری بالا باشد، اما همیشه احتمال اشتباه وجود دارد. هوش مصنوعی ممکن است به تشخیص یک جرم کمک کند، اما نمی‌تواند جایگزین انسان در تصمیم‌گیری شود.

بااین‌وجود، چین تقریباً در تمام بخش‌های دولت از هوش مصنوعی برای بهبود کارایی، کاهش فساد و تقویت کنترل استفاده می‌کند.

به گفته محققان، برخی از شهرهای چین از ماشین‌هایی برای نظارت بر حلقه‌های اجتماعی و فعالیت‌های کارکنان دولت برای شناسایی فساد استفاده می‌کنند.

بسیاری از دادگاه‌های چین از هوش مصنوعی برای کمک به قضات برای رسیدگی به پرونده‌ها و تصمیم‌گیری‌هایی مانند پذیرش یا رد درخواست تجدیدنظر استفاده می‌کنند.

بیشتر زندان‌های چین نیز از فناوری هوش مصنوعی برای ردیابی وضعیت جسمی و روانی زندانیان با هدف کاهش خشونت استفاده می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/17 - 08:33- آسیا

مشارکت شرکت‌های اماراتی درحوزه‌های امنیت سایبری و هوش مصنوعی

شرکت امنیت سایبری اماراتی «CPX Holding» استارت‌آپ پیشگام هوش مصنوعی «spiderSilk» را خریداری کرد.

ویندوز
1404/02/17 - 08:29- هوش مصنوعي

ویندوز 11 این ماه منوی استارت جدیدی دریافت می‌کند

مایکروسافت در حال بازطراحی منوی استارت ویندوز 11 است و مجموعه‌ای از ویژگی‌های هوش مصنوعی جدید را طی ماه آینده به این سیستم عامل اضافه خواهد کرد.

اولین
1404/02/17 - 08:22- ابزارهای هوشمند

اولین کیک رباتیک جهان ساخته شد/ این کیک کاملا خوراکی است!

محققان اروپایی در پروژه‌ای میان‌رشته‌ای، کیکی پیشرفته با اجزای کاملاً خوراکی از جمله نخستین باتری قابل‌شارژ خوراکی جهان ساخته‌اند؛ نوآوری‌ای که در نمایشگاه اکسپوی ۲۰۲۵ اوساکا به نمایش درآمده و تلفیقی از فناوری رباتیک، علم تغذیه و هنر شیرینی‌پزی بود.