about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

قصد راه‌اندازی یک پیام‌رسان دولتی نداریم

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات، امیرحسین دوایی امروز در همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران اظهار داشت: ایجاد پیام‌رسان ایرانی در دستور کار جدی وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی است.

معاون نوآوری و فناوری وزیر ارتباطات تأکید کرد: هدف از راه‌اندازی یک پیام‌رسان ایرانی ساخت شبکه دولتی نیست، بلکه هدف تدوین قوانینی است که با حفظ حریم شخصی کاربران ایرانی و اطمینان‌بخشی بابت محرمانگی اطلاعات کاربران، از مزیت رقابتی نسبت به نمونه‌های خارجی برخوردار باشد.

دوایی همچنین با اشاره به آمارهای ارتباطی در ایران گفت:‌ در حال حاضر 37 میلیون کاربر اینترنت در کشور وجود دارد و ضریب نفوذ اینترنت 47 درصد است.

معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات ادامه داد: تعداد مشترکان اینترنت پرسرعت در ایران 27.9 میلیون نفر است که از این تعداد 19 میلیون مشترک سیار و 8.8 میلیون مشترک اینترنت ثابت هستند.

وی افزود:‌ همچنین تعداد مشترکان موبایل در کشور 76 میلیون نفر است.

دوایی از ایجاد کریدور علم و فناوری در منطقه پیام مهرشهر کرج خبر داد و گفت: این کریدور شامل پارک اینترنت اشیاء و شهر ICT است.

معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات با اشاره به اهمیت موضوع اینترنت اشیاء در روندهای آینده گفت: تلاش امروز یک سعی و خطا برای ورود به موضوع اینترنت اشیاء است که بدون دخالت دولت به‌صورت خودبه‌خود انجام نمی‌شود.

دوایی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون 3500 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط دولت انجام‌شده که در همین زمان بخش خصوصی نیز 6500 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرده است و در برنامه ششم به 60 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز است.

وی با اشاره به موضوع همایش گفت:‌زیرساخت، تجهیزات، نرم‌افزار، محتوا و کاربردهای ICT می‌تواند مهم‌ترین محورهای سرمایه‌گذاری در حوزه ICT ایران باشد.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.