about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

طبق بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان امنیت سایبری، اطلاعات قدیمی و جدید تعداد زیادی از سیاستمداران سرقت شده است.

به گزارش کار گروه امنیت سایبربان؛ نکته حائز اهمیت اینجا است که در جریان این حمله سایبری چه اطلاعاتی سرقت شده است. طبق بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان امنیت سایبری، اطلاعات قدیمی و جدید تعداد زیادی از سیاستمداران لو رفته همچنین شماره تلفن و نشانی ایمیل افراد بی‌شماری منتشر شده است. افزون بر این مقدار زیادی اطلاعات شخصی مانند صورت حساب، گزارش سفر یا اسناد درون تشکیلاتی به اینترنت راه یافته است.
بسیاری از اطلاعات منتشر شده جنبه کاملا شخصی دارند، مانند شماره موبایل کارت‌های شناسایی و مدارک مالی یا حتی نامه‌های دوستانه و مکاتبات خانوادگی که معلوم نیست با چه انگیزه‌ای ربوده شده‌اند. هنوز مشخص نیست که آیا در میان این اطلاعات انتشار یافته اطلاعات حساس سیاسی هم وجود دارد.
شماره فاکس، آدرس ایمیل و نامه‌های خصوصی آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان هم به اینترنت راه یافته است.
اطلاعات حساس روبرت هابک، رئیس حزب سبزها هم لورفته است. چت و گفت‌و‌گوی خصوصی او با اعضای خانواده‌اش و همچنین عکس‌های ایام تعطیلات او هم به صورت عمومی در اینترنت منتشر شده است.
با حجم بالای اسنادی که منتشر شده، بی‌تردید آسیب فراوانی به افراد وارد آمده است، اما به گفته مارتین فیتس، معاون سخنگوی دولت آلمان اطلاعات سیاسی حساسی فاش نشده است.
شگفت‌انگیز است که افشای حجم بالایی از داده‌ها و اطلاعات شخصی افراد تا پنجشنبه (سوم ژانویه) توجه کسی را جلب نکرده بود.هم‌ اکنون فراکسیون‌های سیاسی در پارلمان می‌کوشند با ارزیابی مدارک و اسناد لو رفته، سرنخی از عاملان این حمله سایبری به دست آورند.
تحقیقات در مورد این حمله سایبری هنوز ادامه دارد و  قرار است این موضوع در "مرکز ملی دفاع سایبری"، که فعالیت ادارات امنیتی آلمان را در عرصه حملات سایبری هماهنگ می‌کند با همکاری نهادهای امنیتی بررسی شود.
در میان این نهادها ادارات امنیتی آلمان از جمله اداره کل امنیت اطلاعات آلمان، اداره کل حفاظت از قانون اساسی، اداره کل آگاهی آلمان و دیگر نهادهای امنیتی ایالت‌های آلمان وجود دارند.
ماموران این نهادها در این باره تحقیقات می‌کنند که چه کسی یا گروهی حملات سایبری را هدایت کرده است.
وزارت کشور آلمان اعلام کرده است که جلوی انتشار اطلاعات گرفته می‌شود. حساب تویتری که این اطلاعات را منتشر کرده نیز مسدود شده است.
 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/07/08 - 14:15- آسیا

راه‌اندازی پلتفرم امنیت هویت در امارات و عربستان

شرکت BIO-key با گروه المجلس همکاری می‌کند تا راهکارهای امنیت هویت بیومتریک را به سازمان‌های دولتی و خصوصی در امارات متحده عربی و عربستان سعودی ارائه دهد.

سرمایه‌گذاری
1405/07/08 - 13:48- آمریکا

سرمایه‌گذاری احتمالی شرکت تایوانی TSMC در تگزاس

شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی (TSMC) در حال بررسی سرمایه‌گذاری احتمالی در تگزاس ایالات متحده است.

افزایش
1405/07/08 - 13:09- هوش مصنوعي

افزایش صادرات محصولات با فناوری پیشرفته توسط اوکراین

اوکراین افزایش صادرات محصولات با فناوری پیشرفته را هدف قرار داده و بر تاب‌آوری دیجیتال خود تأکید می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.