about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سرویس نتفلیکس در لیست سرویس‌های صوتی و تصویری روسکام نادزور قرار گرفت. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان روسکام نادزور روسیه سرویس پخش آمریکایی نتفلیکس را در لیست سرویس‌های صوتی و تصویری قرار داد. بر طبق گزارش تاس، سرویس سرگرمی آنلاین نتفلیکس در 28 دسامبر 2021 در لیست گنجانده‌شده است. 

روزنامه ایزوستیا دراین‌باره اعلام کرد شرکت «سرویس سرگرمی آنلاین» که به‌عنوان اپراتور نتفلیکس در روسیه فعالیت می‌کند، بخشی از گروه رسانه ملی (NMG) بوده و رعایت الزامات قوانین جاری فدراسیون روسیه را تضمین کرده است. این ضمانت برای گنجاندن آن در لیست سرویس‌های صوتی و تصویری به عنوان مالک سرویس نتفلیکس در روسیه ضروری بوده است. 

پیش از این، سرویس‌های ویدئویی روسیه خواستار شرایط مساوی برای خود و نتفلیکس شده بودند. انجمن ویدیو اینترنت که بزرگ‌ترین سینماهای آنلاین روسیه (IVI ،Okko ،Megogo) را ادغام کرده، از روسکام نادزور درخواست کرده بود نسخه بومی‌سازی شده سرویس نتفلیکس را در روسیه بررسی و کنترل نماید. 

اعضای این انجمن گفته بودند «نتفلیکس روس» توسط بیش از 100 هزار کاربر در روز بازدید می‌شود. بر همین اساس، بایستی در لیست سرویس‌های صوتی و تصویری گنجانده شود و کلیه الزامات قوانین روسیه را رعایت نماید. 

لیست سرویس‌های صوتی و تصویری در روسیه در دسامبر 2020 با هدف مانیتورینگ محتوای ممنوعه در سینماهای آنلاین تهیه شده و سرویس‌های صوتی و تصویری که عمدتاً بر روی کاربران روس متمرکز بوده و روزانه بیش از 100 هزار بازدید دارند، در آن قرار گرفته‌‌اند. این سرویس‌ها بایستی یک شخص حقوقی مجزا ثبت کرده و داده‌های کاربران روس را در خاک کشور روسیه ذخیره کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد