about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کمیسیون اروپا شبکه اجتماعی VK و تلگرام را در لیست سیاه خود قرار داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کمیسیون اروپا به‌تازگی شبکه اجتماعی وی‌کی (VK) و پیام‌رسان تلگرام را در لیست نظارت بر جعل و محتوای غیرقانونی قرارداد. 

در گزارش این کمیسیون آمده است:

لیست نظارت بر جعل و محتوای غیرقانونی اینترنتی توسط کمیسون اروپا در سال 2018 تهیه شد. نسخه جدید آن به 4 بخش تقسیم‌شده است. این بخش‌ها شامل منابع آنلاینی که به محتوای غیرقانونی دسترسی می‌دهند، پلتفرم‌های تجارت الکترونیک، سرویس‌های آنلاین توزیع دارو و بسترهای تجاری فیزیکی می‌شود. 

در لیست مذکور تلگرام و وی‌کی در دسته نخست و شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته‌اند.

کمیسیون اروپا گفته است شبکه اجتماعی وی‌کی روسیه گام‌هایی در راستای محدودسازی دسترسی به فایل‌های غیرقانونی برداشته و به دارندگان حق تکثیر اجازه داده است در خصوص هرگونه نقض حق مؤلف اطلاع‌رسانی کنند. اما ازآنجایی‌که طرفین ذی‌نفع از در دسترس بودن شمار زیادی از فایل‌های ناقض حق مؤلف در این شبکه خبر داده‌اند، به لیست نظارتی مذکور اضافه‌شده است.

در بخشی از گزارش کمیسیون گفته شده است:

دارندگان حق نشر گزارش می‌دهند که کاربران VK می‌توانند از طریق ویدئوپلیرهای نصب‌شده به فیلم‌ها و نمایش‌های تلویزیونی، کتاب‌های آموزشی دسترسی غیرمجاز کسب کنند. تبادل محتوای غیرقانونی در گروه‌هایی انجام می‌شود که در آن‌ها کاربران می‌توانند محتوا را مبادله، بارگذاری و دانلود کنند. قابلیت جستجو به کاربران این امکان را می‌دهد محتوای نقض‌کننده حق مؤلف را نسبتاً راحت پیدا کنند. 

در خصوص تلگرام نیز این‌گونه استدلال شده است که این پیام‌رسان گاهی اوقات حتی زمانی که در خصوص موارد نقض حق مؤلف به آن‌ اطلاع‌رسانی می‌شود، اقدامات لازم را در ارتباط با ناشران محتوای بدون مجوز انجام نمی‌دهد. 

کارشناسان شرکت گروپ آی‌بی در گزارش‌های اخیر خود اعلام کرده‌اند نقض حق نشر و انتشار محتوای غیرقانونی در روسیه کاهش چشمگیری داشته است. 

بازار محتوای غیرقانونی اینترنتی در روسیه در سال 2019 با 27 درصد کاهش به 63.5 میلیون دلار رسیده که طی 5 سال گذشته بی‌سابقه است. 

به اعتقاد کارشناسان گروپ‌آی‌بی، این به معنای غلبه کامل بر محتوای غیرقانونی در اینترنت نیست بلکه نشان می‌دهد که در روسیه کاربران به سمت مدل اشتراکی مصرف محتوا گرایش پیداکرده‌اند. این موفقیت را می‌توان در سایه همکاری با بسترهای استریمینگ خارجی پایدار و تقویت کرد. 

دلایل اصلی سقوط درآمد سارقان مالکیت معنوی ضربه خوردن مدل تبلیغاتی کسب درآمد آن‌ها از طریق منابع غیرقانونی و سقوط «سه بزرگ» شبکه‌های غیرقانونی تحویل محتوا بوده است که محتوای 90 درصد از سینمای‌های آنلاین را در روسیه و کشورهای مستقل هم‌سود تأمین و قوانین ضد نقض حق نشر را کامل می‌کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.