about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت اعلام کرد که قراردادی به ارزش 80 میلیون دلار برای سیستم‌های الکتریکی – نوری مبتنی بر هوش مصنوعی کسب کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems) اعلام کرد که قراردادی به ارزش تقریبی 80 میلیون دلار از سوی کشوری در آسیا و اقیانوسیه برای تهیه سیستم الکترواپتیک (EO) چند طیفی «SPECTRO XR» برای نیروهای دریایی به شرکت اعطا شده است. این قرارداد پس از ارزیابی فنی رقابتی به مدت 4 سال اعتبار دارد.

طبق این توافق، سیستم‌های البیت سیستم‌های الکترواپتیکSPECTRO XR  را که در انواع سیستم عامل‌های دریایی ادغام می‌شوند، تهیه می‌کند. سیستم الکترواپتیک دوربرد چند طیفی شرکت، دانش، نظارت و توانایی‌های دستیابی به هدف تقویت شده در شبانه‌روز و در شرایط کم دید مانند دود، مه یا گرد و غبار را برای نیروهای هوایی، دریایی و زمینی فراهم می‌کند.

اورِن ساباگ (Oren Sabag)، مدیر کل ایستار (ISTAR) و جنگ الکترونیک سیستم‌های البیت گفت :

«ما شاهد تقاضای روزافزون سیستم SPECTRO XR با افزایش تقاضای نیروهای دریایی و هوایی برای راه‌حل‌های ایستار پیشرفته با ظرفیت منحصربه‌فرد برای رسیدن به برتری حتی در موقعیت‌های چالش‌برانگیز هستیم.»

به گفته کارشناسان، سیستم‌های البیت یک شرکت فناوری پیشرفته است که برنامه‌های دفاعی، امنیت داخلی و تجاری را در سراسر جهان ارائه می‌دهد. این شرکت با داشتن سیستم‌های فرماندهی، کنترل، ارتباطات و هواپیمای بدون سرنشین در عرصه‌های زمینی، هوایی و دریایی فعالیت می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.