about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

تاکنون 60 درصد از کارگزاران فناوری در سراسر کشور، در قالب طرح «جهش تجارت فناوری» موفق به عقد قراردادهای فناورانه شده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به این موضوع که افزایش مبادلات در حوزه فناوری، جهش تولید را به دنبال دارد، طرح جهش تجارت فناوری در دستور کار  شبکه فن بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با توجه به اهمیت تبادلات در حوزه فناوری، در این رابطه ابلاغیه‌ای صادر کرد. شبکه فن بازار معاونت علمی نیز  بر اساس مفاد آن ابلاغیه، تلاش کرد تا این طرح به شکل بهینه اجرایی شود.
محمد صالح خالقی دبیر شبکه فن بازار معاونت علمی گفت: این طرح با همکاری ۵۰  کارگزار تبادل فناوری ( بروکر) در سراسر کشور از  ۷ اردیبهشت ماه سال جاری آغاز به کار کرد. طرح جهش تجارت فناوری، برای دستیابی به سه هدف عمده تلاش می‌کند. بازاریابی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه، سرمایه‌گذاری بر روی استاتاپ‌ها، طرح‌های فناورانه و اختراعات و همچنین رفع نیاز فناورانه صنایع بزرگ، سه هدفی هستند که این طرح دنبال می‌کند.
وی در ادامه گفت: تاکنون حدود ۱۹ میلیارد تومان قرارداد در قالب این طرح امضاءشده است و برای امضای ۳۰ میلیارد تومان قرارداد بالقوه نیز برنامه‌ریزی صورت گرفته است. این طرح بروکر محور است و برای تعامل مستقیم با بیش از ۵ هزار شرکت دانش‌بنیان و دیگر فعالان زیست‌بوم، از ظرفیت ۵۰ بروکر حرفه‌ای در سراسر کشور استفاده‌شده است.
خالقی ضمن تأکید بر لزوم حمایت از فعالیت‌های بخش خصوصی برای توسعه تبادل فناوری، افزود: کارگزاران تبادل فناوری(بروکرها)، برای انجام وظایف خود از حمایت مادی و معنوی برخوردار می‌شوند. بروکرها علاوه بر دریافت حق‌الزحمه، برای عقد قرارداد، جایزه دریافت می‌کنند.
وی همچنین بیان کرد: همچنین شبکه فن بازار معاونت علمی به برو کرهای برتر یک جایزه ویژه نیز اهداء می‌کند. این جایزه بر اساس نوع و تعداد قرارداد و زمان انعقاد و مفاد آن، به‌صورت نقدی پرداخت می‌شود. سقف این جایزه تا ۳۰۰ میلیون ریال است. امیدواریم با فعال کردن ظرفیت تمام شبکه فن بازار و با تکیه‌بر توان جوانان متعهد کشور، بتوانیم در سال جاری رونق و جهش بیشتری در حوزه تبادل و تجارت فناوری ایجاد کنیم. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد