about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی، قرارداد راداری 237میلیون دلاری با ارتش آلمان امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ صنایع هوایی اسرائیل قراردادی به ارزش 200 میلیون یورو (237 میلیون دلار) با هدف تأمین رادارهای پیشرفته برای ارتش آلمان امضا کرد.

این سازمان صهیونیستی در بیانیه‌ای ادعا کرد که این 4 سیستم راداری دوربرد به مدرن‌سازی نظارت بر حریم هوایی آلمان و قابلیت‌های دفاع موشکی بالستیک این کشور کمک خواهند کرد.

به گفته این شرکت، سیستم به دفاع ناتو در برابر تهدیدات سلاح‌های دوربرد نیز کمک می‌کند.

صنایع هوافضای اسرائیل از طریق زیرمجموعه خود، التا (ELTA)، در این پروژه با شرکت آلمانی «Hensoldt»، یک شرکت دفاعی برجسته اروپایی تولید کننده سنسورهایی برای برنامه‌های امنیتی، همکاری خواهد کرد.

ایال شاپیرا (Eyal Shapira)، از اِلتا گفت :

«صنایع هوافضای اسرائیل به تصمیم ارتش آلمان افتخار می‌کند و همکاری با Hensoldt را گامی مهم در پیشبرد و تعمیق فعالیت‌ها در اروپا و به ویژه آلمان می‌داند.»

در ماه ژوئن سال جاری، اِلتا یک قرارداد 36 میلیون یورویی (43 میلیون دلار) برای تأمین 69 سیستم راداری متحرک تاکتیکی با ارتش آلمان امضا کرد؛ این شرکت آرایه راداری سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین اسرائیل را تأمین می‌کند.

صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی و ارتش آلمان نیز در زمینه سیستم پهپادی هِرون (Heron) همکاری کرده‌اند. این شرکت اسرائیلی در سال 2018 دفتری را در برلین برای پشتیبانی از فعالیت‌های اروپایی خود افتتاح کرد.

کارشناسان معتقدند که آلمان و اسرائیل روابط نظامی نزدیکی از جمله تمرینات آموزشی مشترک در هر 2 طرف دارند. آلمان زیردریایی‌ها و قایق‌های موشکی را برای نیروی دریایی رژیم صهیونیستی تأمین می‌کند.

به گفته محققان، صنایع هوافضای اسرائیل، سیستم‌های پیشرفته‌ای را برای حوزه‌های هوایی، فضایی، دریایی، زمینی، سایبری و امنیت داخلی توسعه می‌دهد و تولید می‌کند. این شرکت از سال 1953 راه‌حل‌های فناوری از جمله ماهواره‌ها، موشک‌ها، سیستم‌های تسلیحاتی و مهمات، سیستم‌های بدون سرنشین و رباتیک و رادار را در اختیار مشتریان دولتی و تجاری در سراسر جهان قرار داده است.

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.