about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

قرارداد والت دیزنی و نوکیا برای دوربین اوزو

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت نوکیا با دوربین واقعیت مجازی اوزو (Ozo) توانسته است تا نظر شرکت بزرگ ساخت انیمیشن یعنی والت دیزنی را به خود جلب کرده و با این شرکت قرارداد همکاری به امضا برساند.

ظاهراً اوضاع برای نوکیا به‌شدت در حال بهبود است و در مرکز پیشرفت این شرکت می‌توان با محصولی به نام اوزو روبرو بود.

اوزو که یک دوربین فیلم‌برداری ۳۶۰ درجه است می‌تواند برای ساخت محتوای واقعیت مجازی مورداستفاده قرار بگیرد و به همین دلیل نیز شرکت‌های مختلفی می‌توانند از خدمات آن بهره بگیرند.

 آخرین شرکتی که به سراغ این دوربین رفته است، شرکت مشهور انیمیشن‌سازی والت دیزنی بوده است. این کمپانی به‌تازگی قراردادی جهت استفاده از دوربین اوزو برای ایجاد محتوای واقعیت مجازی با نوکیا به امضا رسانده است.

البته نباید انتظار داشت که از این فناوری برای ساخت انیمیشن‌ها یا فیلم‌های کامل استفاده شود بلکه کاربری محدودتری در انتظار این دوربین خواهد بود.

قرار است تا شرکت نوکیا ابزارهای آماده استفاده خاصی را به والت دیزنی ارائه کند که می‌توانند به‌صورت مستقیم به فرایند کاری تولید ویدیوهای این شرکت متصل شوند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد