about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

Elbit قرارداد سیستم‌های الکترواپتیکی پیشرفته 95 میلیون دلاری را با وزارت دفاع رژیم صهیونیستی امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع رژیم صهیونیستی قراردادی به ارزش 95 میلیون دلار با شرکت سیستم‌های البیت (Elbit Systems) با هدف خرید سامانه‌های الکترواپتیکی پیشرفته برای نیروهای زمینی ارتش اسرائیل امضا کرد. براساس این قرارداد، البیت سیستم‌ها را در یک دوره 10 ساله تأمین و نگهداری خواهد کرد.

سیستم‌های مختلف شامل سیستم‌های رصد قابل استقرار دوربرد، دوربین‌های تسلیحات حرارتی و تجهیزات دید در شب هستند. این سامانه‌ها قابلیت‌های رصد، دستیابی به هدف و قرار گرفتن در معرض دشمن را در سناریوهای مختلف جنگی در طول روز و شب در اختیار ارتش رژیم صهیونیستی قرار می‌دهند.

به عنوان بخشی از این قرارداد، سیستم‌های البیت علاوه بر خدمات تعمیر و نگهداری، سیستم‌های رصد قابل استقرار دوربرد و سیستم‌های اکتساب هدف تاکتیکی را نیز عرضه خواهد کرد.

اورِن ساباگ (Oren Sabag)، مدیرکل اطلاعات، نظارت، کسب هدف، شناسایی و جنگ الکترونیک سیستم‌های البیت گفت :

«سیستم‌های الکترواپتیکی تاکتیکی ما حفاظت نیرو، دقت و بسته شدن سریع حلقه حسگر به تیرانداز را بهبود می‌بخشند. این قرارداد که شامل خدمات گارانتی و تعمیر و نگهداری طولانی مدت نیز می شود، نگهداری و آمادگی سیستم‌های ما را در این زمینه به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.»

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.