about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

Elbit قرارداد سیستم‌های الکترواپتیکی پیشرفته 95 میلیون دلاری را با وزارت دفاع رژیم صهیونیستی امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دفاع رژیم صهیونیستی قراردادی به ارزش 95 میلیون دلار با شرکت سیستم‌های البیت (Elbit Systems) با هدف خرید سامانه‌های الکترواپتیکی پیشرفته برای نیروهای زمینی ارتش اسرائیل امضا کرد. براساس این قرارداد، البیت سیستم‌ها را در یک دوره 10 ساله تأمین و نگهداری خواهد کرد.

سیستم‌های مختلف شامل سیستم‌های رصد قابل استقرار دوربرد، دوربین‌های تسلیحات حرارتی و تجهیزات دید در شب هستند. این سامانه‌ها قابلیت‌های رصد، دستیابی به هدف و قرار گرفتن در معرض دشمن را در سناریوهای مختلف جنگی در طول روز و شب در اختیار ارتش رژیم صهیونیستی قرار می‌دهند.

به عنوان بخشی از این قرارداد، سیستم‌های البیت علاوه بر خدمات تعمیر و نگهداری، سیستم‌های رصد قابل استقرار دوربرد و سیستم‌های اکتساب هدف تاکتیکی را نیز عرضه خواهد کرد.

اورِن ساباگ (Oren Sabag)، مدیرکل اطلاعات، نظارت، کسب هدف، شناسایی و جنگ الکترونیک سیستم‌های البیت گفت :

«سیستم‌های الکترواپتیکی تاکتیکی ما حفاظت نیرو، دقت و بسته شدن سریع حلقه حسگر به تیرانداز را بهبود می‌بخشند. این قرارداد که شامل خدمات گارانتی و تعمیر و نگهداری طولانی مدت نیز می شود، نگهداری و آمادگی سیستم‌های ما را در این زمینه به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.»

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/15 - 11:54- آسیا

هشدار بنگلادش درمورد تشدید حملات سایبری

دستیار ویژه مشاور ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنگلادش درباره حملات سایبری گسترده پیش از انتخابات هشدار داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.