about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مایکروسافت اعلام کرد که قصد دارد تا پایان ماه سپتامبر 2020 قرارداد با تیک‌تاک را نهایی کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت مایکروسافت با انتشار یک پست وبلاگ، از گفتگو با شرکت «ByteDance» برای خرید تیک‌تاک خبر داد. این شرکت اعلام کرد که ساتیا نادلا (Satya Nadella)، مدیرعاملش، با دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده گفتگو کرده و قصد دارد این توافق را حداکثر تا 15 سپتامبر امسال نهایی کند. این خرید بدان معنی است که مایکروسافت مالک تیک‌تاک خواهد بود و آن را در آمریکا، کانادا، نیوزیلند و استرالیا فعال می‌کند. شرکت همچنین افزود که شاید دیگر سرمایه‌گذاران آمریکایی نیز به عنوان سهامداران اقلیت حضور داشته باشند.

شرکت در بیانیه‌ای اظهار داشت : «مایکروسافت کاملاً از اهمیت نگرانی‌های رئیس جمهور مطلع است؛ شرکت ما تعهد می‌کند که خرید تیک‌تاک را با بررسی کامل امنیتی و در نظر گرفتن منافع اقتصادی ایالات متحده، از جمله خزانه‌داری، انجام دهد.»

اگر مایکروسافت با ByteDance توافق موفقیت‌آمیزی داشته باشد، امنیت جهانی، حفظ حریم خصوصی و محافظت از امنیت دیجیتال را به تجربه تیک‌تاک اضافه خواهد کرد. کارشناسان معتقدند که با دستور رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت تیک‌تاک، موضوع خرید آن به‌وسیله مایکروسافت شاید کمی عجیب باشد.

با این وجود، مایکروسافت می‌تواند ثبات را به برنامه تلفن همراه در ایالات متحده اضافه کند، در حالیکه ByteDance به دلیل داشتن روابط شدید با دولت چین مورد انتقاد قرار گرفته است. تیک‌تاک، که به داشتن روابط با پکن متهم شده، گفت که هرگونه درخواست اطلاعات کاربر از سوی دولت این کشور را رد می‌کند. این خرید می‌تواند خبر خوبی برای فیس‌بوک باشد که قصد دارد به زودی رقیب تیک‌تاک متعلق به خود را منتشر کند.

مایکروسافت، هدف خود را تضمین شفافیت برای کاربران و در عین حال حفظ نظارت امنیتی مناسب به‌وسیله دولت‌هایی اعلام کرده که این سرویس را در اختیار دارند. هنوز مشخص نیست که در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد، اما مایکروسافت مدعی است که داده‌های خصوصی کاربران آمریکایی تیک‌تاک را در داخل کشور حفظ خواهد کرد و اطمینان می‌دهد که اطلاعات موجود آنها در خارج از ایالات متحده حذف شده‌اند.

شرکت هنوز زمان قرارداد نهایی با تیک‌تاک را اعلام نکرده است.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.