about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سلاح‌های لیزری چین قابلیت این را دارد که ماهواره‌های فضایی آمریکا و هند را نابود کند.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ تحلیلگران معتقدند ازآنجاکه چین توانایی نابودی حس‌گرهای ماهواره‌ای دشمنان خود از طریق لیزرهای زمین به هوا را به دست آورده، ماهواره‌های هند و آمریکا در برابر این لیزرها آسیب‌پذیر هستند. آن‌ها بر این باورند که چین می‌تواند در صورت بروز جنگ آسیب بزرگی به ماهواره‌های هند و آمریکا وارد کند.

به گفته کارشناسان یکی از این پایگاه‌های لیزری در ژین ژیانگ مستقر بوده و دارای چهار ساختمان است. یکی از این ساختمان‌ها دارای سیستم ردیابی ماهواره‌ای است و از سه ساختمان دیگر می‌توان برای آسیب رساندن به حس‌گرهای ماهواره‌ای استفاده کرد. چین همچنین پنج پایگاه ثابت در شهرهای شانگهای، چانگچون، بی ژینگ، ووهان و کومینگ مستقر کرده است. پایگاه‌های ثابت عمدتاً برای ردیابی ماهواره‌ها و اشیاء فضایی مورداستفاده قرار می‌گیرند.

پایگاه شانگهای از لیزرهایی با قدرت متوسط حدود 2.8 وات استفاده می‌کند. قدرت لیزرها در دیگر پایگاه‌ها نیز تقریباً همین مقدار است. در پایگاه شانگهای از لیزر دیگری با توان 60 وات به‌طورمعمول برای اندازه‌گیری اشیاء فضایی استفاده می‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد شانس صدمه زدن به یک حس‌گر توسط یک لیزر 1 واتی یک‌هزارم بوده، درحالی‌که این شانس برای یک لیزر 40 واتی دو برابر است.

طبق گزارش آژانس اطلاعات دفاعی چین، این سلاح جزء سلاح‌هایی است که چین در صورت نزاع علیه ماهواره‌های آمریکایی استفاده خواهد کرد.

با توجه به افزایش سلاح‌های ضد ماهواره‌ای چین، هند نیز در سال 2019 با آزمایش موفقیت‌آمیز یک سلاح ضد ماهواره در فضا، قدرت خود را به رخ کشید. تاکنون تنها روسیه، چین و امریکا از سلاح‌های ضد ماهواره برخوردار هستند. از سلاح‌های ضد ماهواره برای نابودی یا اختلال در ماهواره‌های فضایی دشمن یا ماهواره‌های ازکارافتاده خودی استفاده می‌شود. این سلاح‌ها را می‌توان از هوا، زمین یا دریا شلیک کرد.

چین در سال 2007 با شلیک به یک ماهواره هواشناسی ازکارافتاده، سومین کشوری بود که به سلاح‌های ضد ماهواره دست‌یافت.

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.