about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

قانون ۲۰ درصد گوگل چیست

گوگل از یک قانون یا عادت ساده استفاده می‌کند و اگر یک کسب‌وکار کوچک یا بزرگ یا استارتاپ را مدیریت می‌کنید، باید این ایده را بکار بگیرید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ این کمپانی آلفابت یا مادر شرکت گوگل است که از یک عادت به نام «۲۰ درصد زمان» استفاده می‌کند. بسیاری از افراد در زندگی حرفه‌ای خود از این قانون بهره می‌برند و اگر تا به امروز چنین کاری را انجام نداده‌اید، باید آن را مدنظر قرار دهید.
این قانون بسیار ساده است: شما، تیم یا یک کمپانی باید زمان کار خود را تقسیم کرده و حداقل ۲۰ درصد آن را برای پروژه‌هایی در نظر بگیرید که بلافاصله به بهره‌وری نمی‌رسند اما باعث خلق فرصت‌های جدیدی در ادامه مسیر می‌شوند.
بنیان‌گذاران گوگل، «لری پیج» و «سرگی برین» در سال ۲۰۰۴ و پیش از عرضه اولیه سهام این کمپانی اعلام کرده بودند:

«ما از کارکنان خود می‌خواهیم علاوه بر پروژه‌های عادی، ۲۰ درصد زمان خود را صرف پروژه‌هایی کنند که در تصور آن‌ها بیشترین سود را به گوگل می‌رسانند. چنین رویکردی موجب افزایش خلاقیت می‌شود و اکثر پیشرفت‌های قابل‌توجه ما از این روش به‌دست‌آمده‌اند.»

از میان پیشرفت‌ها و دستاوردهای گوگل با این رویکرد می‌توان به گوگل نیوز در سال ۲۰۰۲، AdSense در سال ۲۰۰۳ و جیمیل در سال ۲۰۰۴ اشاره کرد. 

حالا که نزدیک به ۲۰ سال از چنین گفته‌ای می‌گذرد و گوگل تبدیل به یکی از بزرگ‌ترین کمپانی‌های جهان شده، همچنان شاهد استفاده از آن هستیم. از محصولات جدیدی که به علت این قانون خلق‌شده‌اند می‌توان به «Cardboard» و «Wear OS» اشاره کرد که هردو در سال ۲۰۱۴ معرفی شدند. در این میان برخی مهندسان از آن به نام قانون ۱۲۰ درصد زمان یاد می‌کنند که به معنای ۲۰ درصد زمان اضافه برای پروژه‌های عادی است.
در حال حاضر موضوع مورد اهمیت زنده ماندن یک قانون در شرکتی تریلیون دلاری نیست، چراکه بسیاری از ما شرکت‌های بسیار کوچک‌تر یا تیم‌ها را رهبری می‌کنیم. در حقیقت ما در جایگاهی قرار داریم که گوگل ۲۰ سال پیش در آن حضور داشت و به همین علت باید از چنین ایده‌ای استفاده کنیم.
در این مدت‌زمان می‌توانید به فرصت‌های جدید فکر کنید یا مهارت‌های جدید یاد بگیرید که البته شاید در آینده نزدیک و به‌سرعت برایتان فایده‌ای نداشته باشد. برای مثال می‌توانید سیستم یا فرایند جدیدی را امتحان کنید یا در یک کنفرانس حضور پیدا کنید.
بهتر است به سراغ پروژه‌ای بروید که هم‌اکنون در حال کار روی آن هستید اما از آینده آن یا سود مالی اطمینان ندارید، بااین‌وجود موارد جدیدی را یاد می‌گیرید. می‌توانید به سراغ مواردی بروید که ارتباط چندانی با شغل شما نیز ندارند.
درنهایت به یاد داشته باشید که اگر پروژه‌های جدید به سرانجا نرسیدند نیز مشکلی وجود ندارد چراکه از آن‌ها موارد جدیدی را یاد می‌گیرید. بنابراین سعی کنید ۸۰ درصد تایم خود را برای پروژه‌های اصلی صرف کنید و ۲۰ درصد را به پروژه‌های آینده یا خودتان اختصاص دهید.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.