about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در آمریکا لایحه‌ای مطرح شده که قصد دارد بودجه امنیت سایبری برای مشاغل کوچک را افزایش دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ لایحه پیشنهادی سناتور مگی حسن (Maggie Hassan) به اختصاص بودجه برای محافظت از سازمان‌های کوچک‌تر در برابر بدافزارها کمک می‌کند.

آمریکایی‌ها معتقدند با توجه به اینکه حملات باج افزاری همچنان یک تهدید حیاتی برای همه سازمان‌ها هستند، این لایحه جدید بودجه دولتی بیشتری را برای حفاظت از کسب‌وکارهای کوچک در برابر حملات سایبری فراهم می‌کند.

قانون امنیت سایبری کسب‌وکارهای کوچک (the Small Business Cybersecurity Act) که توسط سناتور مگی حسن ارائه شده بودجه بیشتری را به مراکز توسعه کسب‌وکارهای کوچک در سراسر آمریکا اختصاص می‌دهد.

این در حالی است که کارشناسان هشدار می‌دهند که مهاجمان سایبری مخرب علاوه بر سازمان‌های زیرساختی بزرگ می‌توانند نهادهای کوچک‌تر را هم هدف قرار دهند. بودجه گنجانده‌شده در این لایحه به کسب‌وکارهای کوچک کمک می‌کند تا فناوری‌های امنیت سایبری قوی‌تری را در شبکه‌های خود نصب کنند و به کارمندان و کارکنان خود آموزش‌های لازم را ارائه دهند.

این دیپلمات آمریکایی توضیح داد:

ازآنجایی‌که کسب‌وکارهای کوچک روزبه‌روز مدرن‌تر می‌شوند و کارهای آنلاین بیشتری انجام می‌دهند، خطر حملات سایبری جدی‌تر می‌شود. مرکز توسعه کسب‌وکارهای کوچک در ایالت نیوهامشایر در حال ارائه پشتیبانی حیاتی از کسب‌وکارهای محلی، بررسی امنیت سایبری آن‌ها و کمک به دفاع در برابر هکرها است. من همکارانم را تشویق می‌کنم این لایحه را تصویب کنند تا مراکز توسعه کسب‌وکارهای کوچک در نیوهامشایر و سراسر آمریکا بتوانند برای محافظت از کسب‌وکارهای کوچک در برابر حملات سایبری و کمک به رشد آن‌ها به کار خود ادامه دهند.

دفتر سناتور مگی در انتها گفت که مراکز توسعه کسب‌وکارهای کوچک برای کمک‌های مالی که توسط این لایحه تفویض شده، ملزم به ارائه درخواست خواهند شد. دفاتر انفرادی نیز ملزم به ارائه طرحی رسمی به اداره مشاغل کوچک هستند که جزئیات استفاده از بودجه فدرال و نحوه سودمندی این وجوه برای یک سازمان، به‌ویژه در مناطق روستایی را شرح دهد.

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1405/05/17 - 09:30- آسیا

گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در قطر

آژانس ملی امنیت سایبری قطر از گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در این کشور خبر داد.

حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.