about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کلاب‌هاوس این روزها در تلاش برای فراهم کردن امکان اشتراک لینک‌های مختلف و تسهیل کسب درآمد کاربران از طریق این شبکه اجتماعی است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، کلاب‌هاوس این روزها در تلاش برای فراهم کردن امکان اشتراک لینک‌های مختلف و تسهیل کسب درآمد کاربران از طریق این شبکه اجتماعی است.

پاول دیویدسون، مدیرعامل و مایا واتسون، مدیر جهانی بازاریابی کلاب‌هاوس اعلام کردند که به زودی قابلیت جدیدی تحت عنوان Pinned Links به این پلتفرم اضافه می‌شود که به کاربران این امکان را می‌دهد تا لینک‌های مدنظر خود را در قسمت بالایی روم‌ها پین کنند.

به گفته کلاب‌هاوس، این لینک‌ها می‌توانند شنوندگان را به مقاصد مدنظر از جمله وب‌سایت‌ها، پادکست‌ها و یا اخبار و مقالات جدید هدایت کنند. البته هر لینکی را نمی‌توان در روم‌ها پین کرد که کلاب‌هاوس فعلا هیچ توضیحی را در خصوص نوع این لینک‌های ممنوعه ارائه نداد و تنها به ذکر این مورد بسنده کرد که درج لینک‌های هدایت‌کننده به محتواهای غیراخلاقی مجاز نخواهد بود.

طبق گفته مدیرعامل کلاب‌هاوس، تغییر، حذف و اضافه کردن لینک‌ها از طریق این قابلیت در دسترس کاربران خواهد بود. احتمالا قابلیت Pinned Links از 27 اکتبر برای هر در نسخه اندروید و آی او اس کلاب‌هاوس عرضه خواهد شد.
در حال حاضر، این شبکه اجتماعی هیچگونه مبلغ یا کارمزدی را از تراکنش‌هایی که از طریق این لینک صورت می‌گیرد، دریافت نمی‌کند. اما به زودی دیویدسون اطلاعات بیشتری را در خصوص نحوه کسب درآمد از این پلتفرم منتشر خواهد کرد.

تازه ترین ها
قطع
1404/02/14 - 09:45- سایرفناوری ها

قطع شبکه‌های 2G/3G در اراضی اشغالی تا پایان سال 2025

رژیم صهیونیستی در نظر دارد یک میلیون تلفن همراه دارای شبکه 2G/3G را تا پایان سال جاری قطع کند.

فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.