about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

واتس اپ قابلیت جدیدی اضافه کرده که به افراد اجازه می دهد حین تماس ویدئویی پیام ارسال کنند و یا صدای برخی دیگر از کاربران را قطع کنند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از انگجت، واتس اپ به تازگی چند ویژگی جدید اضافه کرده تا قابلیت کنترل تماس های گروهی را ارتقا دهد.

از هفته جاری افراد می توانند در تماس های گروهی افراد خاصی را بی صدا (میوت) کنند و برای برخی پیام ارسال کنند.

بی صدا کردن افراد در تماس های گروهی به خصوص در مواردی کارآمد است که فرد نمی داند دیگران سروصدای پس زمینه خانه یا محل کارش را می شنوند. این شرکت همچنین بنری اضافه کرده که پیوستن فردی به تماس گروهی را اطلاع رسانی می کند.

اخیرا واتس اپ ویژگی های مختلفی را عرضه کرده است. این پیام رسان در کنار قابلیت های مختلف برای تماس گروهی، ویژگی های حریم خصوصی جدیدی افزوده که به افراد امکان می دهد تصاویر پروفایل، آخرید بازدید و استاتوس خود را از کاربران دیگر مخفی کنند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.