about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

انتشار شده در تاریخ

قابلیت جدید توئیتر، در بتا آزمایش می‌شود

شبکه اجتماعی توییتر قصد دارد قابلیت جدیدی ارائه نماید که در آن، وضعیت آنلاین کاربران را نشان و به آن‌ها اجازه دهد تا به‌وسیله پین کردن سؤال، با افراد به گفتگو بپردازند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ توییتر می خواهد از ویژگی جدید خود رونمایی کند. این شبکه اجتماعی پرطرفدار، اخیرا برای راحتی کاربران و کسب محبوبیت میان آنان، قابلیت هایی به خود افزوده که شامل موارد زیر است:

  • برطرف کردن مشکل امنیتی «Direct Messages»: این آسیب پذیری در ارسال پیام مستقیم (Direct Messages) توییتر وجود داشت که پیام ها را برای شخص دیگری ارسال می کرد. این باگ، توسط محققان امنیتی رفع شد.
  • نمایش بر اساس ترتیب زمانی: این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد پست ها را با روش های مختلفی به نمایش بگذارند.
  • پخش زنده حوادث: این امکان، هر رویدادی را در حساب کاربری دوستان فرد، به قسمت بالای تایم لاین انتقال می دهد. این امر باعث می شود تا کاربر از رخدادهای در حال اتفاق باخبر گردد.
  • اضافه کردن دکمه ویرایش: به کاربران امکان ویرایش متن ارسال شده را می دهد.

توئیتر اکنون قصد دارد تا امکان گفتگوی افراد با یکدیگر را فراهم کند. به این صورت که کاربران، در یک برنامه بتا شرکت کنند.

شایان ذکر است؛ «Icebreaker»  به کاربران امکان می دهد که یک پرسش را درباره موضوع مورد نظر خود در پروفایلشان پین و به این ترتیب،  صحبت های محاوره ای را با یکدیگر آغاز کنند.

تازه ترین ها
اندروید
1404/02/24 - 07:42- هوش مصنوعي

اندروید اتو به هوش مصنوعی جمینای مجهز می‌شود

جمینای «در ماه‌های آینده» به اندروید اتو خواهد آمد.

عارف:
1404/02/24 - 07:36- سایرفناوری ها

عارف: نظام تصمیم‌گیری کشور به نتیجه رفع فیلترینگ رسیده است

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه برای تحقق وعده‌های انتخاباتی به دنبال شوک درمانی نیستیم، گفت: در زمینه رفع فیلترینگ، نظام تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری کشور به نتیجه رفع فیلترینگ رسیده است.

یک
1404/02/24 - 07:32- آسیب پذیری

یک آسیب‌پذیری جدی در نیسان لیف کشف شد؛ امکان هک از طریق اینترنت

گروهی از کارشناسان امنیت سایبری موفق به کشف یک آسیب‌پذیری جدی در نیسان لیف شده‌اند.