about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

قابلیت جدید اسپیکر Alexa

با قابلیت جدید اسپیکر Alexa هم می‌توانید از تاریخ مناسبت‌ها مطلع شوید هم آن روز را برای خود یادآوری کنید.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ شرکت آمازون قصد دارد یادآوری مناسبت‌ها و رویدادهایی که نمی‌خواهید فراموش کنید را برای شما آسان‌تر کند. شرکت آمازون اخیراً برنامه‌ای راه‌اندازی کرده بانام Alexa command با ویژگی به من بگو چه زمانی (tell me when) که این قابلیت نه‌تنها به سؤالات شما راجع به یک رویداد پاسخ می‌دهد، بلکه برای آن رویداد یا مناسبت یک یادآور نیز تنظیم می‌کند.

اگر از الکسا بپرسید روز قهرمانی لیگ فوتبال ملی (Super Bowl) چه زمانی است؛ بلندگوی هوشمند شما هم پاسخ سؤالتان را می‌دهد (هفتم فوریه‌ی 2021) و هم اینکه آن روز را به شما یادآوری می‌کند.

شما همچنین می‌توانید برای یادآوری مواردی مانند تاریخ پخش برنامه‌های تلویزیونی، تعطیلات و یا زمان دریافت ایمیل از مخاطبان خاص خود نیز از این قابلیت استفاده کنید. این ویژگی در حال حاضر فقط برای کاربران الکسا در ایالات‌متحده در دسترس است.

این قابلیت جدید بخشی از یک راهبرد بزرگ آمازون است. آمازون در نظر دارد که الکسا را به‌گونه‌ای ارائه کند که بتواند منظور واقعی شما را دریابد، نه اینکه فقط به سؤالات شما پاسخ دهد. درواقع این شرکت قصد دارد کاربران پس از اولین باری که سؤال خود را بیان کردند، پاسخ را دریافت کنند و به پرسش مجدد نیاز پیدا نکنند. اگر در آینده راهبردهای مدیریتی جدیدتری مشاهده کردید تعجب نکنید.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.