about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

واتس‌اپ اخیرا امکانی جدید را به قابلیت پیام‌های محوشونده خود اضافه کرده که به کاربران این امکان را می‌دهد تا پیام‌ها را در یک چت به نحوی تنظیم کنند تا پس از گذشت مدت زمانی مشخص و به صورت خودکار حذف شوند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ واتس‌اپ اخیرا امکانی جدید را به قابلیت پیام‌های محوشونده خود اضافه کرده که به کاربران این امکان را می‌دهد تا پیام‌ها را در یک چت به نحوی تنظیم کنند تا پس از گذشت مدت زمانی مشخص و به صورت خودکار حذف شوند. به گفته واتس‌اپ، با اضافه شدن این گزینه جدید، کاربر می‌تواند قابلیت پیام‌های محوشونده را به صورت خودکار برای تمامی‌چت‌های یک به یک جدید خود فعال کند به طوری که همه پیام‌های بعدی به طور خودکار حذف شوند.

این اپلیکیشن پیام‌رسان که اکنون تحت مالکیت متا (شرکت مادر فیسبوک) قرار دارد‏‏‏، اعلام کرده که از این پس، گزینه‌های زمانی بیشتری نیز برای استفاده از قابلیت پیام‌های محوشونده ارائه خواهد شد. بدین معنی که از زمان عرضه این قابلیت، تنها یک گزینه و آن هم حذف پیام‌ها پس از گذشت هفت روز وجود داشت که اکنون قرار است گزینه‌های دیگری همچون حذف پیام پس از 24 ساعت و یا 90 روز به این قابلیت اضافه شود.

طبق گفته واتس‌اپ، فعال کردن پیشفرض پیام‌های محوشونده به صورت خودکار روی چت‌های موجود اعمال نخواهد شد. در واقع‏، زمانی که کاربر یک چت یک به یک را آغاز می‌کند، پیامی‌مبنی بر فعال شدن قابلیت پیام‌های محوشونده ظاهر می‌شود. همچنین در این پیام به فعال شدن این قابلیت به صورت پیشفرض نیز اشاره می‌شود تا شخص مقابل متوجه شود که این ویژگی ازسوی واتس‌اپ فعال شده است و نه کاربر.

با این حال‏، واتس‌اپ این امکان را برای کاربران فراهم کرده تا در صورت تمایل، این قابلیت را برای تک تک چت‌ها غیرفعال کنند. اگرچه این قابلیت جدید در چت‌های گروهی اعمال نمی‌شود اما این شرکت اعلام کرد که گزینه‌ای جدید را به اپلیکیشن خود اضافه کرده که بر اساس آن‏ کاربران در حین ایجاد گروه می‌توانند گزینه قابلیت پیام‌های محوشونده را فعال کنند.

به گفته واتس اپ، این قابلیت برای تمامی‌کاربران این اپلیکیشن در همه پلتفرم‌ها عرضه شده است.

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.