about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

 نسخه iOS واتس اپ قابلیت جدید و جالب تصویر در تصویر (PiP) را دریافت کرد که به کاربران اجازه می داد ویدیوهای اینستاگرام، فیسبوک و یوتیوب را بدون خروج از چت و باز کردن این اپلیکیشن ها تماشا کنند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ با ویژگی جدیدی که به واتس اپ اضافه شده می توان ویدیو را در پنجره های شناور مشاهده کرد، به عبارت دیگر کاربران می توانند حین مشاهده ویدئو چت ها را بخوانند.

واتس اپ حالا قابلیت PiP را به نسخه اندروید ۲.۱۸.۲۳۴ هم آورده اما برای دسترسی به آن باید مدتی صبر کنید چرا که فعلا در قالب نسخه بتا در برنامه بتای گوگل پلی منتشر شده و ممکن است تعداد افرادی که به آن دسترسی دارند، محدود باشد. 

پس از انتشار این قابلیت احتمالا آیکون پخش در حالت بند انگشتی به ویدیو اضافه می شود که با کلیک روی آن ویدئو در حالت تصویر در تصویر پلی می شود، بنابراین بدون خروج از چت میتوان آن را مشاهده کرد. البته این قابلیت در مورد استوری های اینستاگرام صدق نخواهد کرد.

با توجه به انتشار بتای اپ به احتمال قریب به یقین در آینده نزدیک شاهد انتشار نسخه مجهز به تصویر در تصویر برای کاربران اندروید واتس اپ خواهیم بود.

این اپلیکیشن سال گذشته پشتیبانی از حالت تصویر در تصویر در مکالمات ویدیویی را هم به اندروید اوریو آورده بود. بدین صورت که کاربر می توانست در حین مکالمه تصویر فرد مقابل را از حالت تمام صفحه خارج کرده و در حالت بند انگشتی مشاهده کرده و به راحتی در صفحه واتس اپ جابجا کند.

اگرچه مسئولان این اپ روی توسعه قابلیت های جدید نظیر  پیش‌نمایش تصاویر در نوتیفیکیشن‌ها و تماس‌های ویدیویی گروهی برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS تمرکز کرده اند اما انتظار می رود که از سال آینده شاهد نمایش تبلیغات در این پیام رسان محبوب باشیم.

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.