about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

 نسخه iOS واتس اپ قابلیت جدید و جالب تصویر در تصویر (PiP) را دریافت کرد که به کاربران اجازه می داد ویدیوهای اینستاگرام، فیسبوک و یوتیوب را بدون خروج از چت و باز کردن این اپلیکیشن ها تماشا کنند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ با ویژگی جدیدی که به واتس اپ اضافه شده می توان ویدیو را در پنجره های شناور مشاهده کرد، به عبارت دیگر کاربران می توانند حین مشاهده ویدئو چت ها را بخوانند.

واتس اپ حالا قابلیت PiP را به نسخه اندروید ۲.۱۸.۲۳۴ هم آورده اما برای دسترسی به آن باید مدتی صبر کنید چرا که فعلا در قالب نسخه بتا در برنامه بتای گوگل پلی منتشر شده و ممکن است تعداد افرادی که به آن دسترسی دارند، محدود باشد. 

پس از انتشار این قابلیت احتمالا آیکون پخش در حالت بند انگشتی به ویدیو اضافه می شود که با کلیک روی آن ویدئو در حالت تصویر در تصویر پلی می شود، بنابراین بدون خروج از چت میتوان آن را مشاهده کرد. البته این قابلیت در مورد استوری های اینستاگرام صدق نخواهد کرد.

با توجه به انتشار بتای اپ به احتمال قریب به یقین در آینده نزدیک شاهد انتشار نسخه مجهز به تصویر در تصویر برای کاربران اندروید واتس اپ خواهیم بود.

این اپلیکیشن سال گذشته پشتیبانی از حالت تصویر در تصویر در مکالمات ویدیویی را هم به اندروید اوریو آورده بود. بدین صورت که کاربر می توانست در حین مکالمه تصویر فرد مقابل را از حالت تمام صفحه خارج کرده و در حالت بند انگشتی مشاهده کرده و به راحتی در صفحه واتس اپ جابجا کند.

اگرچه مسئولان این اپ روی توسعه قابلیت های جدید نظیر  پیش‌نمایش تصاویر در نوتیفیکیشن‌ها و تماس‌های ویدیویی گروهی برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS تمرکز کرده اند اما انتظار می رود که از سال آینده شاهد نمایش تبلیغات در این پیام رسان محبوب باشیم.

تازه ترین ها
تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.