about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فیسبوک در نسخه‌ اندروید بتای واتساپ، قابلیت «یک‌ بار مشاهده» را از طریق کاربران آزمایش می‌کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ فیسبوک در حال اضافه کردن پیام‌های حذف‌شونده به پلتفرم‌های مختلف خود است. پس از معرفی قابلیت «پیام‌های خودحذف‌شونده» در مسنجر و اینستاگرام، اکنون نوبت به واتساپ رسیده است. این پیام‌رسان با جدیدترین نسخه بتای اپلیکیشن اندروید خود، ویژگی مفیدی به نام «یک‌ بار مشاهده/ View Once» را به کاربران ارائه می‌دهد. این ویژگی اوایل ماه جاری برای اولین بار توسط مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار فیسبوک، در چت گروهی با WABetaInfo معرفی شد.

به گزارش Androidcentral، قابلیت «یک‌ بار مشاهده» واتساپ مانند اسنپ‌چت، یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های فضای مجازی، کار می‌کند. اگر با استفاده از این ویژگی عکس یا فیلم ارسال کنید، پس از اینکه گیرنده یک‌ بار آن‌ را مشاهده کرد، به‌طور خودکار حذف می‌شود. در ضمن به محض باز شدن فایل توسط گیرنده، به شما اطلاع داده می‌شود. البته همچنان می‌توان عکس یا فیلم ارسال‌شده با قابلیت جدید واتساپ را با گرفتن اسکرین‌شات یا ضبط آن توسط دستگاهی دیگر ذخیره کرد.

این ویژگی اکنون برای همه آزمایش‌کنندگان نسخه‌ اندروید بتای واتساپ در دسترس است. انتظار می‌رود در هفته‌های آینده این ویژگی به کانال بتای iOS نیز راه پیدا کند. اگر پیش‌تر به برنامه بتای واتساپ پیوسته‌اید، هنگام اشتراک رسانه با مخاطب، باید دکمه View Once را مشاهده کنید. درحالی‌که ‌اکنون توانایی اشتراک‌گذاری عکس‌ها و فیلم‌ها با استفاده از قابلیت مذکور تنها به آزمایش‌کنندگان نسخه بتا محدود شده است، برای مشاهده این نوع پیام‌ نیازی نیست گیرنده نیز در کانال بتا قرار داشته باشد.

ویژگی «یک‌ بار مشاهده» نسخه گسترش‌یافته قابلیت «پیام‌های ناپدیدشونده/ disappearing messages» است که واتساپ سال گذشته منتشر کرد. در حال حاضر این ویژگی را می‌توان فقط برای چت‌های فردی فعال کرد. در آينده‌ای نزدیک، واتساپ به شما امکان می‌دهد که پیام‌های ناپدیدشونده را در هر بخشی که دوست داشتید ارسال کنید.

همچنین انتظار می‌رود پیام‌رسان مذکور سرانجام پشتیبانی چنددستگاهی مورد انتظار خود را در اواخر امسال ارائه دبهد. این ویژگی قرار است طی ماه آینده در نسخه بتای عمومی ارائه شود. با استفاده از این ویژگی، می‌توانید حداکثر چهار دستگاه را به حساب واتساپ خود پیوند بدهید.

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.